• 瀏覽: 13,139
  • 回覆: 218
  • 追帖: 1
+8
新冠肺炎疫情持續超過一年,美國有近55萬人死於新冠肺炎,死亡人數為全球最高。但一名曾協調新冠肺炎疫情的前白宮官員表示,如美國前總統特朗普政府能及時應對新冠肺炎疫情,這55萬名死者當中的大部分人都能倖免

黃人偶像美國最偉大嘅總統特朗普多得佢美國少咗好多美國人

新聞來源連結:
https://inews.hket.com/article/2919115?r=cpstni

磚家不如講大陸如及時阻止武漢肺炎散播,全世界人會無事。

特朗普其實晨早知道新冠源於美國, 
所以先唔敢抗疫, 
如果唔係, 咪俾全世界知道新冠源於美國囉.... 

所以佢寧願決定乜都唔做, 
然後賴晒落中國度... 
不過我諗佢都無諗到, 
最後疫情會發到咁大收唔到科... 

引用:
原帖由 a94922905 於 2021-3-29 11:42 AM 發表
你無睇報紙,專家講過2019年新冠病毒已存在歐美咩?

引用:
原帖由 a94922905 於 2021-3-29 11:42 AM 發表
黃甴思維真係冇得頂咁西班牙流感愛滋病呢?全部都係美國名產喎

引用:
中央真係及時阻止左散播...

所以中國先無咩事...

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-3-29 11:59 AM 發表

中央真係及時阻止左散播...

所以中國先無咩事...
武漢封城前,肺炎漢已流竄全世界,點阻止擴散呀?

特朗普固然係錯, 但佢身為專家, 見到佢有錯但當時唔開聲警告國民,
現在先來指出佢當時有問題? 
全世界專家都真係一份絕世荀工, 只要指出人地有問題就可以稱為專家. 

引用:
原帖由 a94922905 於 2021-3-29 12:02 PM 發表

武漢封城前,肺炎漢已流竄全世界,點阻止擴散呀?
不錯 ,係美國人!

磚家指.......馬後炮 就一定 可以將軍冇棋 !

人類減絕(福利減磅)計劃

美媒CNN訪問6名曾於特朗普(Donald Trump)政府負責抗疫工作的醫學專家

CNN有無實質証據??

美霉實質証據標準,應該連自己係咪呀媽生都証明唔到架喎~~~
仲點可能有新聞呀 做返八婆新聞,報吓特朗普個髮型咪算囉

報咗選舉舞弊未???美霉真係笑料一大堆

⋯⋯

引用:
唔好意思,呢個病毒已經證實,2019年12月份前,美國已經開始有,可能比中國早幾個月。

引用:
原帖由 montejo 於 2021-3-29 11:45 AM 發表

你無睇報紙,專家講過2019年新冠病毒已存在歐美咩?

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]