• 瀏覽: 46,680
  • 回覆: 447
  • 追帖: 1
+19
尾角凸公可能滅口

係小欖俾人研究

附件

o9q000139s5960601oo.jpg(17.3 KB)

特大漢奸今年70,所犯罪行老死獄中以無疑問!😁😁😁做漢奸無好下場又應驗!!

咁契弟

「12門徒滅聲組」不斷刮呢12隻曱甴出黎,口講關注,實則係以律屍幫背後金主傳話,小心講野你懂的。

一係扮傻,一係篤灰

引用:
原帖由 shit1697 於 2021-3-29 10:54 AM 發表
12名香港人蛇案中的8人,上周一(22日)在內地刑滿出獄被遣返回港,其中「香港故事」成員李宇軒上周三(24日)被警方落案

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210329/photo/bkn-20210329004657674-0329_00822_001_01b.jpg?20210329102916

轉做污點證人即係篤灰啦, 犯民, 毒果黎真係有得震無得瞓: ...
佢要小心俾CIA暗殺

的黃屍暴徒係有精神病㗎

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-3-29 11:03 AM 發表
而家 d 新聞都係................傳
雖然係傳.....但都希望係堅,
第一毒媒, 黃群無吹風, 話港府收埋人, 換轉平時, 唔見律師, 唔出現, 第2日就吹到上天啦,
第二唔係乜人都可以轉到污點証人, 最起碼佢既証據要力, 同埋佢指証既一定係比佢所犯更嚴重罪行
好大機會會供出金主安排著草既人/組織,
核暴都唔割, 就係呃d傻仔, 而家出左事梗係篤灰保平安啦, 要坐都坐小d啦.

引用:
原帖由 shit1697 於 2021-3-29 10:54 AM 發表
12名香港人蛇案中的8人,上周一(22日)在內地刑滿出獄被遣返回港,其中「香港故事」成員李宇軒上周三(24日)被警方落案

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210329/photo/bkn-20210329004657674-0329_00822_001_01b.jpg?20210329102916

轉做污點證人即係篤灰啦, 犯民, 毒果黎真係有得震無得瞓: ...
佢有咩資格住病院?
痴咗線?

醫好你,醫好你

引用:
原帖由 不誠實使用大腦 於 2021-3-29 11:07 AM 發表
又話有個「傳」字既報導唔可信既????
點解咁多人奔走相告?

人既心理總喜歡看自己想看的😂
如果毒果傳……
可信程度0%!
don't慌傳……
可信程度起碼都有1%!

篤班PK黑暴啦...

如果扮精神病咁唔好放喎,驚佢變鄭捷

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]