• 瀏覽: 3,034
  • 回覆: 25
+5
https://www.dotdotnews.com/a/202102/23/AP60349d53e4b098609f95e772.html

曱甴黑暴固之然係垃圾人渣
睇睇班所謂記者的行為確令傳媒蒙羞
唔怪得會出現黑記丶曱甴記丶黑記...

前年7 月7 日九龍區大遊行,一名女途人被黑暴「老屈」影相,更稱她是休班警,將她包圍及要求刪除相片,兩男一女事後被捕,昨在區域法院受審。女事主於屏風後匿名作證,回想當日屈辱經歷一度飲泣。法官練錦鴻稱讚女事主上庭作供已非常勇敢。當練官看到事發片段,事主被大批人包圍凌辱,旁人只顧拍攝卻無人施援,不禁慨嘆:「點解會咁㗎?」
X憶述,發當天她相約友人旺角晚膳,但因警方在外圍拉起封鎖線,她被困山東街與西洋菜南街交界無法離開,於是用手機發短訊予友人,有人突然大叫:「佢喺度影相!」有人企圖搶其手機,她隨後被眾人圍追及撲倒,有人捉住她雙臂,迫令她半跪。期間,她聽到有人說「西九、攞佢電話,畀佢坐低先」,當時她感覺該男子用身體緊貼她背部,並用下體擠壓她臀部...

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-3-28 03:21 PM 發表
https://www.dotdotnews.com/a/202102/23/AP60349d53e4b098609f95e772.html

曱甴黑暴固之然係垃圾人渣
睇睇班所謂記者的行為確令傳媒蒙羞
唔怪得會出現黑記丶曱甴記丶黑記...
前年7 月7 日九龍區大遊行,一名女途人被黑暴「老屈」影相,更稱她是休班警,將她包圍及要求刪除相片,兩男一女事後被捕,昨在區域法 ...
香港有些傳媒操守的確令人...

引用:
原帖由 moyy 於 28-3-2021 03:51 PM 發表

香港有些傳媒操守的確令人...
不如估吓班垃圾裏面有多少係真記者

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-3-28 04:19 PM 發表

不如估吓班垃圾裏面有多少係真記者
分分鐘記者 伸隻手去 非禮 打大數

引用:
原帖由 689調轉又係689 於 2021-3-28 04:58 PM 發表

一啲唔出奇喎...
曱甴暴徒著件黃背心扮妓者亦....

引用:
原帖由 689調轉又係689 於 28-3-2021 04:58 PM 發表

毒果毒妓俾錢人叫雞造新聞
近期毒妓仲開埋賭檔,仲有乜唔敢....

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-3-28 08:56 PM 發表

毒果毒妓俾錢人叫雞造新聞
近期毒妓仲開埋賭檔,仲有乜唔敢....
agree x2

附件

Opera 快照_2021-03-28_210535_paper.wenweipo.com.png(603.91 KB)

Opera 快照_2021-03-28_210535_paper.wenweipo.com.png

bkn-20190820161131626-0820_00822_001_01b.jpg(84.64 KB)

Opera 快照_2021-03-28_211310_www.supermedia.hk.png(445.44 KB)

Opera 快照_2021-03-28_211310_www.supermedia.hk.png

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2021-3-28 09:14 PM 發表

agree x2
曱甴一啲人性都冇

引用:
原帖由 689調轉又係689 於 2021-3-29 06:38 AM 發表

曱甴一啲人性都冇
呢位yellow女教師 幫助曱甴 非禮

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-3-29 08:28 AM 發表

曱甴為咗,玩攬炒
毫無人性嘅事情
都做得出
直情係禽獸

引用:
原帖由 WongManTat 於 29-3-2021 08:28 AM 發表

完全失去理性的壞腦女教師,一定要在教育界永遠消失

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-3-29 02:31 PM 發表

完全失去理性的壞腦女教師,一定要在教育界永遠消失
佢應該失業中
唔知坐完監未

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2021-3-29 10:24 PM 發表

佢應該失業中
唔知坐完監未
坐完監,冇黃師做可能要做 雞雞

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-3-30 11:08 AM 發表

坐完監,冇黃師做可能要做 雞雞
無計啦~
連自由西都無埋。

引用:
原帖由 moyy 於 2021-3-30 02:33 PM 發表

無計啦~
連自由西都無埋。
落到咁嘅地步

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]