• 瀏覽: 2,217
  • 回覆: 35
+6
吓?自由市場

有廁所又小出去共用廁所又小,都唔知想點,只要個人保持清潔有乜問題,最緊要平唔洗訓街

劏房係咁架啦,有錢的話邊個想住劏房,豪宅咩。

引用:
原帖由 ONZ... 於 2021-3-28 09:01 AM 發表
3000有獨立廁所超值啦 信唔信出新聞後半日內租出?
最緊要有扑野空間

風水學上,床頭對廁所已經唔好。

訓上格,下格做書枱

凡事總要有條bottom line

見到香港弱勢咁生活
高官厚祿,富人有乜感受?

平時乜野慈善show有用咩?

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-3-28 12:24 PM 發表
呢條正仆街仔主持

胡應湘唔當面屌柒佢,真係大人有大量

你唔識到轉瞓嘅?

引用:
原帖由 Apachewarrior 於 2021-3-28 01:04 AM 發表
香港的「土地問題」困擾著不少人,很多人為求「有瓦遮頭」沒辦法之下都只能住「劏房」。近日有業主在 Facebook 群組上放租一個位於大埔區唐樓劏房單位,看似「一應俱全」,但網民在看過照片後都炮轟業主無良!

業主指單位有80至90呎,月租$3000,標明「獨立電標政府贈送電費,絕對免佣」,而且鄰近街市、巴士站和地鐵站,十分便利。另外,業主指,房內有床、熱水爐、冷氣、廁所和廚房,亦可安裝電視,有 ...
單人割房,浴廁有玻璃屏幕已經算唔錯。有啲只有浴簾。
勤啲清潔下啦。

引用:
原帖由 Apachewarrior 於 2021-3-28 01:04 AM 發表
香港的「土地問題」困擾著不少人,很多人為求「有瓦遮頭」沒辦法之下都只能住「劏房」。近日有業主在 Facebook 群組上放租一個位於大埔區唐樓劏房單位,看似「一應俱全」,但網民在看過照片後都炮轟業主無良!

業主指單位有80至90呎,月租$3000,標明「獨立電標政府贈送電費,絕對免佣」,而且鄰近街市、巴士站和地鐵站,十分便利。另外,業主指,房內有床、熱水爐、冷氣、廁所和廚房,亦可安裝電視,有 ...
DLLM扑街業主

引用:
原帖由 黑草羊 於 2021-3-28 01:35 PM 發表

呢條正仆街仔主持

胡應湘唔當面屌柒佢,真係大人有大量
之前有個女主持,同樣寸到。。。
不過港台係咁

引用:
原帖由 Apachewarrior 於 28-3-2021 01:04 AM 發表

倒轉頭訓,咪床尾對住馬桶囉

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]