• 瀏覽: 993
  • 回覆: 14
+3
樓主好嬲嬲豬?

引用:
原帖由 owen11223344 於 2021-3-27 09:58 PM 發表
樓主好嬲嬲豬?
即係 work

美國民主黨巧快會將大麻銷往中國及其它國家,邊個國家唔收大麻,就制裁果個國家,懷疑聖經所講既恐怖大魔王就係美國民主黨精英

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2021-3-27 09:56 PM 發表
外交部發言人宣布對美國、加拿大有關人員和實體實施制裁 外交部表示,針對美國、加拿大基於謊言和虛假資訊,在本月22日對新疆有關人員和實體實施單邊制裁的行徑,中方決定對美國國際宗教自由委員會主席曼欽、副主席伯金斯,加拿大聯邦眾議員莊文浩、眾議院外委會國際人權小組委員會實施制裁,禁止上述人員入境中國內地及...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1582935_1_L_20210327211517.jpg
🤔每幾日都制裁一D人,
咁夠玩一個月慢慢拉長來制裁,
一口氣制裁晒最多報1、2日新聞,
現在夠玩一個月了,
一個月內國際見報率提升,
變了本月長期頭條新聞了。
看看國際有智識人士點睇這單事件。

勁過以前伊拉克大殺傷力武器,
感覺事前見報率都無今次棉花咁多,
伊拉克最爆新聞時已經是比美國打完了,
拿出洗衣粉出來的時候,
都是事件完結、事後才多人報道。

棉花是未完結前,還在頭頭或現在進行式就新聞大爆了。

引用:
原帖由 前進可愛的波菜 於 2021-3-27 10:20 PM 發表

🤔每幾日都制裁一D人,
咁夠玩一個月慢慢拉長來制裁,
一口氣制裁晒最多報1、2日新聞,
現在夠玩一個月了,
一個月內國際見報率提升,
變了本月長期頭條新聞了。
看看國際有智識人士點睇這單事件。

勁過以前伊拉克大殺傷力武器,
感覺事前見報率都無今次棉花咁多,
伊拉克最爆新聞時已經是比美國打完了,
拿出洗衣粉出來的時候,
都是事件完結、事後才多人報道。

棉花是未完結前,還在頭頭或現在進行式就新聞 ...
🤔最奇怪是伊拉克有大殺傷力武器又點?
美國派軍入去打9人地,搶走人地D洗衣粉。

但今天美國又唔派軍人去打9新疆?解放新疆人民?
怕到時去到,班新疆人民望住佢哋鬧:你來9來做咩野?
結果比新疆人打返轉頭?
咁解放到咩野?

雖然無咩用,但係咁e都要

引用:
原帖由 前進可愛的波菜 於 2021-3-27 10:26 PM 發表

🤔最奇怪是伊拉克有大殺傷力武器又點?
美國派軍入去打9人地,搶走人地D洗衣粉。

但今天美國又唔派軍人去打9新疆?解放新疆人民?
怕到時去到,班新疆人民望住佢哋鬧:你來9來做咩野?
結果比新疆人打返轉頭?
咁解放到咩野?
🤔美國打完伊拉克都可以拿出洗衣粉出來,

咁打完新疆可以拿到咩野出來?
唔通找班美國白人扮新疆人?
根本無野比佢解放得到,
解放條毛咩?

到時電視直播,
安排一班白人扮的新疆人就一定會比國際串爆。

中國不會任由它們用謊言來 詆毀  

來而不往非禮也!
我國有必要主動進攻,不必等到美歐首先發難再來應對。

引用:
原帖由 前進可愛的波菜 於 2021-3-27 10:32 PM 發表

🤔美國打完伊拉克都可以拿出洗衣粉出來,

咁打完新疆可以拿到咩野出來?
唔通找班美國白人扮新疆人?
根本無野比佢解放得到,
解放條毛咩?

到時電視直播,
安排一班白人扮的新疆人就一定會比國際串爆。
🤔咁打完仗班真新疆人去了邊處?

😂已經比美國軍人種族滅絕了...

上到電視的,都是白人扮的....

我們解放了這班白人...

打錯...是這班新疆人.

引用:
原帖由 st105 於 2021-3-27 10:08 PM 發表

即係 work
樓主語氣顯然表示憤怒,証明中國做對了!

引用:
原帖由 owen11223344 於 2021-3-27 09:58 PM 發表
樓主好嬲嬲豬?
佢見到幅圖仲嬲

好野,制佢老尾加狗

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]