• 瀏覽: 6,174
  • 回覆: 71
78歲之齡嘅美國總統「敗燈」話搞民主「一代一路」美國代頭印銀紙盟友跟班修橋鋪路搞基建,係歐美之間修一條自由西天之路,要印幾多銀紙呢?「敗燈」有生之年能否通車呢

風水輪流轉
美帝要做 copycat  

引用:
原帖由 維權嫖客 於 2021-3-27 17:26 發表
風水輪流轉
美帝要做 copycat  

賊人做慣莊家,其他人冇話同佢爭做莊,只係贏返自己辛苦錢啫,咁都話要打要殺!

籃帶加萬寶路,一酒一煙得吾得?

引用:
原帖由 平常的人 於 2021-3-27 17:21 發表
78歲之齡嘅美國總統「敗燈」話搞民主「一代一路」美國代頭印銀紙盟友跟班修橋鋪路搞基建,係歐美之間修一條自由西天之路,要印幾多銀紙呢?「敗燈」有生之年能否通車呢
好亊,幫人好過講打講殺。只是;佢自己的基健都遠遠未掂。

引用:
原帖由 神經箭 於 2021-3-27 18:10 發表

好亊,幫人好過講打講殺。只是;佢自己的基健都遠遠未掂。
美國人應該係叫哂成班小夥伴幫佢修橋鋪路,「敗燈」話一切從我做起

引用:
原帖由 平常的人 於 2021-3-27 20:09 發表

美國人應該係叫哂成班小夥伴幫佢修橋鋪路,「敗燈」話一切從我做起
話吖馬!講嘢唔負責系老尾強項。有九噏當秘笈。

破產走數係資本主義平常事

美狗氣數而盡

引用:
原帖由 神經箭 於 2021-3-27 20:18 發表

話吖馬!講嘢唔負責系老尾強項。有九噏當秘笈。
為咗佢自己個大哥位,拖哂成班屎眼聯盟,北約盟友同中國開片咁格局,如果動真格即刻鳥獸散都似

引用:
原帖由 GPR 於 2021-3-27 20:24 發表
破產走數係資本主義平常事
佢地講到明係資本主義社會,自由走數民主破產!

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2021-3-27 20:43 發表
美狗氣數而盡
睇下老美揾個喪妻又喪仔嘅「敗燈」出來做總桶就知老美係日落西山之勢啦!

都不在歐亞大陸,搞咩究一路一帶??自己基建落後幾十年,搞掂自己國家先啦

引用:
原帖由 平常的人 於 2021-3-27 21:12 發表

為咗佢自己個大哥位,拖哂成班屎眼聯盟,北約盟友同中國開片咁格局,如果動真格即刻鳥獸散都似
大哥就系大哥,唔使爭,亦爭唔來。

美國搞一帶一路?
本身就位於美洲?點駁到亞洲?
基建誰負責?
有沒made in china平靚正?
美國本土的物流水平,還在大陸的十年前水平。
郵遞選票要成個月先完成收件。
我淘寶由天津到香港,三日收到。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]