• 瀏覽: 6,631
  • 回覆: 92
+4
東京奧運聖火傳遞發生連環不幸事件,繼多名火炬手退出之後,聖火在首日傳送期間突然熄滅,網上直播亦因畫面質素欠佳捱轟。因新冠肺炎疫情而延期至

大獲啦,個頭都開得唔好,聖火都熄埋

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/即時體育/604229/東京奧運聖火傳遞首日連環不幸事件-火炬突熄滅-網上直播捱轟

所謂日本人做事認真.
所謂made in japan 架喎.

自從疫情後,就發覺好多國家系靠吹牛吹出境界。例如英國之類,以前講到自己系精英,大國。紳士之類。最後防疫唔得,疫苗研發又唔得。日本又話高科技,火又滅,疫情又唔斷,疫苗更無研發先

引用:
原帖由 Don't慌熊 於 2021-3-27 02:57 PM 發表
東京奧運聖火傳遞發生連環不幸事件,繼多名火炬手退出之後,聖火在首日傳送期間突然熄滅,網上直播亦因畫面質素欠佳捱轟。因新冠肺炎疫情而延期至

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210325/451842812787298304697038.jpeg/ypy_R3sSswu4vAnlSJdjkUaMZ1sp-gMythUkObYVJDk

大獲啦 ...
網上直播畫面欠佳?吾係用5豬咩?

用假火啦死蠢!

仲好意思在福島傳聖火果啲幅射水直接倒落大海

大凶之兆

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2021-3-27 03:06 PM 發表

無野既,有人生日 吹蠟燭啫
都可能係,你知日本妹最叻就係吹………

引用:
原帖由 Don't慌熊 於 2021-3-27 03:33 PM 發表

整濕左,著唔到

引用:
原帖由 Don't慌熊 於 2021-3-27 03:33 PM 發表

日本AV就叻,搞奧運都係要請教中國好啲。

引用:
原帖由 令狐椒 於 2021-3-27 02:59 PM 發表
所謂日本人做事認真.
所謂made in japan 架喎.
日本人做假好認真,天下第一,幾十年先穿煲

日本沉沒?

直播都唔得?奇怪

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]