• 瀏覽: 37,271
  • 回覆: 573
+50
笑話

身體最誠實, 就算唉瘋話下一代新手機冇 Lightning 插頭,  只可用無線充電, 要更環保除清埋傳輸線、包裝盒, 果粉一樣會搶購 !😂

引用:
原帖由 Morningsky 於 2021-3-27 01:42 PM 發表
服裝品牌H&M去年發聲明,指跟據全球最大的棉花生產認證組織BCI的政策,宣告不再採用可能有疑慮的「新疆棉花」。聲明近日被內地網民翻舊賬,而內地官媒亦批評多個國際品牌與新疆棉「切割」,包括Burberr

https://static02-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2915000/2918365/NIKE_20210327_THUMB_E_1024.pn ...
有乜問題?

民間自發抵制,有得炒,款式合眼先買,買小D,轉買其他品牌,都是制裁

等于某黃人都買美心蛋糕,去美心旗下餐廳食野啦,不過不會覺得他是藍絲law

引用:
原帖由 pkowen 於 2021-3-27 02:02 PM 發表

九成人支持。
https://m.youtube.com/watch?v=tgP2U1okOck

引用:
原帖由 mingtak75 於 2021-3-27 02:19 PM 發表

呆灣真係帶好多歡樂比人類
但佢地網軍成功電騙了香港不少男女感情,令佢地失敗更失身

加埋炒限量,炒網購,都讚了唔少錢

唯一對付的方法是對家都成立網絡部隊,搶佢地生意,溝日,晒佢地想溝的囡,等佢地揾唔錢,執笠!

呢班內地年青人真係唔爭氣..
學下我哋香港啲年青人咁..
淨係著特步,361度,同李寧..

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2021-3-27 02:15 PM 發表

哩對係新款?
同iphone一樣年年出冇差別新款

依家成個網絡都係自由,點證明係中國人買?我上網去抽都得。

引用:
原帖由 Morningsky 於 2021-3-27 01:42 PM 發表
服裝品牌H&M去年發聲明,指跟據全球最大的棉花生產認證組織BCI的政策,宣告不再採用可能有疑慮的「新疆棉花」。聲明近日被內地網民翻舊賬,而內地官媒亦批評多個國際品牌與新疆棉「切割」,包括Burberr

https://static02-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2915000/2918365/NIKE_20210327_THUMB_E_1024.pn ...
有咩問題,這種便是自由表現之一,政府話抵制,但無強迫,反證內地仲有一定自由。
一樣米養百樣人,每個人都可以自由選擇。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-3-27 02:12 PM 發表

應該不少係它國或台省的網軍!

網軍是在網絡組編來影響網民心態,達到煽動及操縱網民的目的 ,另外更會目標中小學生,貪佢思想是白紙,容易被洗腦成軍,nike股價插水

網絡部隊仲唔出動咩!

你看那些港大網上投票,例如。。620公頭那次,都係1個兩個鐘頭就已三十萬人

所以三十萬人搶波鞋,假日,晒居多!是網軍玩嘢!
又係喎,宜家有網軍網上購物 .... 都唔知乜水,又可以炒作...

黃人又有得J

提示: 違規內容已被屏蔽
京東未下咗架囉,所謂售罄係件事發酵之前,而且就算有人搶有咩咁奇,香港咁細都好多漢奸啦

唔買點有鞋燒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]