• 瀏覽: 3,931
  • 回覆: 67
+5
美國人愚蠢但滿嘴都是民主

在北京,外交部回應時說,在遵守國際規則方面,中國是模範生,美國恐怕是差等生。

新聞來源連結:

https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1582825-20210326.htm?spTabChangeable=0

以前中國農村都民主選舉過,點知比曬黑社會,土豪等做曬村官。阿爺先叫停民主選舉。當年既農村選舉比美國更民主。真正一人一票。。。點知班友唔系路,有錢既贏曬,惡既又贏曬

美國只係民選,唔見得係民主

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-3-26 11:43 PM 發表
以前中國農村都民主選舉過,點知比曬黑社會,土豪等做曬村官。阿爺先叫停民主選舉。當年既農村選舉比美國更民主。真正一人一票。。。點知班友唔系路,有錢既贏曬,惡既又贏曬
民主係: 有錢同識呃人嘅永遠贏晒

美國而家都係咁

黃C咁憎中國記住唔好食中資M記,唔好用MADE IN CHINA IPHONE唔好玩奶共芒亨,老任奶共,記住唔好玩switch是但中一樣正7頭無骨氣

美國令我唔相信民主.

"民主" 係用來呃愚民嘅好工具

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-3-26 11:49 PM 發表
美國令我唔相信民主.

又話普帝冇靈魂,又話習帝冇民主,一個冇字就搞掂。

老美系你哋啲民主留返你自已用啦!管掂你哋自已,現在中國人過得好好

引用:
原帖由 無盡奔馳的烈車 於 2021-3-26 11:53 PM 發表
又話普帝冇靈魂,又話習帝冇民主,一個冇字就搞掂。
米大統領就黎冇命

美國民主, 新冠死幾十萬人.

中式民主, 死幾千.

美國民主是邪教, 永遠自認第一, 永遠自大, 還會殺害其他宗教民族. 同猶太人耶教思維一路.

係無架,我地9成9中國人受咪得囉

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-3-26 23:43 發表
你是說…揀丙臍…嗎?

民主只係一號用來欺壓人嘅口號,這些人口中成日嗌要民主,但佢自己從來也不民主。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]