• 瀏覽: 2,061
  • 回覆: 27
+4
英國日前就新疆人權問題對中國實施了制裁,中國3月26日反擊。英國一些部長及議員3月26日也通過不同平台回應。英國外交大臣藍韜文(Dominic Raab)3

大陰蒂國靠燒殺搶掠起家,劊子手高舉人旗幟權真係唔知個醜字點寫

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/604610/中國制裁英國9人和4個實體-藍韜文及鄭偉祺等回應

中國都唔會被嚇到囉,低能仔英國政府。

請問聯合國搵到伊拉克有大殺傷力武器嗎 DLLM ?

如果你想駁斥中國反制你做法係不合理 就應該找出實際證據去支持你過去對中國在侵犯人權問題上的指控係合理 (但明顯現在係老屈抹黑)😑

引用:
原帖由 johnlong18 於 2021-3-26 06:18 PM 發表
英國日前就新疆人權問題對中國實施了制裁,中國3月26日反擊。英國一些部長及議員3月26日也通過不同平台回應。英國外交大臣藍韜文(Dominic Raab)3

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/40e9e11f7b43c4bc409dd021dca86857.jpg/XokvMP9DYjKbzj6seU8lmsxpaxseqQifLvYo5S72KOU?v=w1280r16_9
英國賣鴉片、做海盜起家,而家就學人講人權,做紳士,真係越嚟越醜。

垃圾英狗

班共燦傻西好得意㗎,禁人哋入境中國、香港同澳門,但就唔禁人哋去台灣,咁台灣唔係中國嘅一部份咩?唔禁埋入境台灣,你想攪台獨呀,信唔信國安法告埋你吖?
仲有全世界去台灣都係同台灣政府攪入境手續,唔理你係中國、香港定澳門,如果你夠啃嘅,中國就自己簽發入台證件,唔嚟中國攪入台手續去台灣就告你非法入境,所有港澳人仕夠薑攞住回鄉證就入境囉~笨!台灣係中國嘅一部份呀~

制裁中國官員便笑呵呵,被反擊制裁就發爛渣

記得當年鴉片戰爭,南京條約嗎???搶中國財產,中國土地。火燒園明院,還掠奪中國大量歷史文物

引用:
原帖由 戇居士電梯佬 於 2021-3-27 08:26 AM 發表
班共燦傻西好得意㗎,禁人哋入境中國、香港同澳門,但就唔禁人哋去台灣,咁台灣唔係中國嘅一部份咩?唔禁埋入境台灣,你想攪台獨呀,信唔信國安法告埋你吖?
仲有全世界去台灣都係同台灣政府攪入境手續,唔理你係中國、香港定澳門,如果你夠啃嘅,中國就自己簽發入台證件,唔嚟中國攪入台手續去台灣就告你非法入境,所有港澳人仕夠薑攞住回鄉證就入境囉~笨!台灣係中國嘅一部份呀~
無計,鬼叫台灣係一個無主權國家咩?只係得老美搞得掂佢,台灣係老美扶植既傀儡王帝~~

香港有啲西人上訢庭大法官喺受中國制裁嘅實體組織裏面 是否要佢哋立即辭職返回英國

回應咪都只係得個「講」字囉,班人最好冇中國戶口和同中商有交易,否則就真係唔好意思喇!

引用:
原帖由 MarkIV 於 2021-3-27 06:28 AM 發表
請問聯合國搵到伊拉克有大殺傷力武器嗎 DLLM ?
揾唔到,但就隨意殺了幾十萬伊拉克人

西方提都唔提,人權L死晒喎

西方老屈新疆,這個用機械化生產棉花的地區係強迫勞動!

真係瘀到柒出國際

引用:
原帖由 剎華 於 2021-3-27 08:41 AM 發表

無計,鬼叫台灣係一個無主權國家咩?只係得老美搞得掂佢,台灣係老美扶植既傀儡王帝~~
台灣係中國既一個地方。
台灣由始至今都唔係一個國家。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]