• 瀏覽: 1,790
  • 回覆: 35
美國總統拜登周四(25日)的首場個人記者會備受關注,不過美媒報道,拜登與前總統特朗普的記招有很大分別,前者沒有與記者激烈

啲問題同答案可能事先有人準備埋,民主大國同北韓有乜分別?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210326/bkn-20210326151117321-0326_00992_001.html

黑記心只想問點解拜爺咁易扑K

中國記者會有外國人追問。我想知今次既有無中國傳媒系度問先。唔系美國華人果類啊

篩選過d問題先準問啦

會場太細, 可能有 D 記者咁啱入唔到去啫... 

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-3-26 04:35 PM 發表
中國記者會有外國人追問。我想知今次既有無中國傳媒系度問先。唔系美國華人果類啊
直情唔比入場啦
真係比你任問咩, 背好晒啦..........做場show證明佢冇老人痴呆jar

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-3-26 04:38 PM 發表

直情唔比入場啦真係比你任問咩, 背好晒啦..........做場show證明佢冇老人痴呆jar
難怪無水花

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-3-26 04:38 PM 發表

直情唔比入場啦
真係比你任問咩, 背好晒啦..........做場show證明佢冇老人痴呆jar
上年都仲有華人記者問 D 尖銳問題架噃,
今年又再收緊左喇?!

香港記者:
你幾時死?

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-3-26 04:40 PM 發表

難怪無水花
楊生果15分鐘已經嚇9死美國佬
個總統重柒下柒下咁.....咪內戰

不是老登不激,只是當年傻侵過激吧了。

引用:
原帖由 ibm1 於 2021-3-26 04:43 PM 發表

上年都仲有華人記者問 D 尖銳問題架噃,
今年又再收緊左喇?!
舊年開始趕左好多大6媒體+唔發簽證啦
白宮好似得返一個華人記者

引用:
原帖由 2013yuki21 於 2021-3-26 04:33 PM 發表
黑記心只想問點解拜爺咁易扑K
最後果段話係侵侵搞到登登PK
https://youtu.be/YU1irjHa3uQ

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-3-26 04:48 PM 發表

舊年開始趕左好多大6媒體+唔發簽證啦
白宮好似得返一個華人記者

你唔係講笑呀嘛?
美國最尊重 "自由" 同 "民主",
邊有丁點可能會咁做架?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]