• 瀏覽: 19,072
  • 回覆: 239
+5
唔怕,200幻黃屍會買哂去

引用:
原帖由 海灣強勁的桌布 於 2021-3-30 01:53 AM 發表

諗都諗到啦 睇合同? 你mum有帶bra著底褲洗唔洗俾你睇 衰仔
一陣話睇供應鏈,一陣唔使睇諗都諗到啦,DLLM喺唔喺全部黃屍都系精神分裂架。

又被踢爆話翠翠係美甘

愛國二毛又少個地方玩了

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-3-26 02:48 PM 發表
曱甴今次要食草
黃人食完牛肉, 紅酒, 鳳梨再食草, 唔好講多, 快課金.

引用:
原帖由 海灣強勁的桌布 於 2021-3-27 04:37 AM 發表

奶共奶到行路上廣州 儍hi 印尼有咁靚既煤就唔洗忍咁耐 用下腦 唔好淨係識收維穩費
曱甴口話人奶共.咁你條PK咪奶美奶澳!

怪不之咁多人話你ON99.原來唔係扮架
自己無腦仲叫人用吓腦?!
你鬧人時用鏡照著自己就啱喇

引用:
原帖由 肥肥白白的膠樽 於 2021-3-30 02:13 PM 發表

曱甴口話人奶共.咁你條PK咪奶美奶澳!

怪不之咁多人話你ON99.原來唔係扮架
自己無腦仲叫人用吓腦?!
你鬧人時用鏡照著自己就啱喇
唔好跳出黎柒啦 咩奶美奶澳 美澳唔洗奶架 奶就只有共 你明就得 唔洗拆啦

引用:
原帖由 masalou 於 2021-3-30 10:27 AM 發表

一陣話睇供應鏈,一陣唔使睇諗都諗到啦,DLLM喺唔喺全部黃屍都系精神分裂架。
問你呀!你媽媽帶bra著底褲洗唔洗show俾你睇? 你睇唔到係唔係代表你媽媽真空上陣 衰仔

利大於弊 

引用:
原帖由 海灣強勁的桌布 於 2021-3-30 04:06 PM 發表

問你呀!你媽媽帶bra著底褲洗唔洗show俾你睇? 你睇唔到係唔係代表你媽媽真空上陣 衰仔
唔洗show俾你睇咁就唔好睇供應鏈喇,咁L柒嘅妳,妳奶美奶澳都無show俾我睇喇L樣

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-3-26 02:48 PM 發表
曱甴今次要食草
只要係洋貨,連食屎都話好味
澳洲乾草,當食薯條之嘛

可以出口去台灣同香港比台毒同毒食

引用:
原帖由 xx1233xx 於 2021-3-26 02:47 PM 發表
中國和澳洲貿易關係持續緊張,報道指,28家向中國出口乾草的澳企許可證近日未獲續期;澳洲當地價值1.6億澳元、出口中國的乾草,或成中澳交惡的最新受害者。 綜合外媒報道,自上月底,逾20家向中國出口乾草的

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2915000/2917397/wfrevgee_1024.png

200幻黃屍又有新野 ...
支持中國

要著草就要買草

我樂意你管得著嗎? 為你自己嘅牛吧,然後自己食肉自產自足幾好

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]