• 瀏覽: 1,356
  • 回覆: 10
如果有二百幾萬男屍選民,使鬼改制?你地贏晒啦!
區議會建制輸到阿媽唔認得,呢班友去晒邊?

引用:
原帖由 死夜惡 於 2021-3-25 05:13 PM 發表
吹咩,唔順氣呀,個2百萬加1死晒去邊呀,唔係好q威嗎

引用:
原帖由 死夜惡 於 2021-3-25 05:13 PM 發表
你又講得啱,比黃豬叻一次

引用:
民主邪教忠誠廢物恥笑建制忠誠廢物。

有果下, 樓主係咪切先?

區會選舉你以為建制好少票?

引用:
原帖由 rigby 於 2021-3-26 07:20 PM 發表

一輛旅遊巴士最多只能乘坐大約40人,需要五萬輛巴士將人從深圳帶到香港!
吹咩曱甴已經輸到甩衭

引用:
原帖由 rigby 於 2021-3-26 07:20 PM 發表

一輛旅遊巴士最多只能乘坐大約40人,需要五萬輛巴士將人從深圳帶到香港!
你又講得啱 一架列車最多千幾二千人 地鐵一個鐘頭最多 運送十零萬人去銅鑼灣 點解有二百萬人大遊行嘅 原來係幽靈嚟㗎

引用:
你咁憎中國,香港,
你一定有去暴動

你唔洗擔心  我已經將你既名,連同蘋果轉貼員,生果轉貼員,東方轉貼員,WongManTak, 邦之星,刺客禁言,hfceddie,港人共歒777,689倒轉又係689,黑桃A, 奪命狗西, Billafung, 2.0靚仔,任展鑾,肥矮太空灰,Peter H, 天佑444, Okla3, highbury64,  ichthys2  交左比國安處同大陸公安局  

引用:
咁仲唔快D上街抗爭?而家完全係威權時代喎,咁都仲忍得?仲係度出post

點都好過反對癈物

主題標籤 #區議會
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]