• 瀏覽: 1,286
  • 回覆: 11
+2
面對不停反覆的新冠肺炎疫情,香港社會本應團結一致,齊心抗疫。但攬炒派「黃工會」香港言語治療師總工會近日又推出所謂「繪本」,再次意圖洗年幼學童腦,將疫情所有責任歸咎於特區政府,暗示所謂「封關」是抗疫唯一方法,更顛倒是非,為政治先行、置港人生命於不顧的罷工黑醫護洗白,甚至將其美化成「英雄」.........

奸邪妖獸無時無刻都毒害小朋友心靈,可惡非常!

至今都未能撥亂反正,遺憾遺憾。

新聞來源連結:
https://www.wenweipo.com/a/202103/25/AP605c05d7e4b04e1918cd3eb0.html

教屍

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-3-25 12:46 PM 發表
面對不停反覆的新冠肺炎疫情,香港社會本應團結一致,齊心抗疫。但攬炒派「黃工會」香港言語治療師總工會近日又推出所謂「繪本」,再次意圖洗年幼學童腦,將疫情所有責任歸咎於特區政府,暗示所謂「封關」是抗疫唯一方法,更顛倒是非,為政治先行、置港人生命於不顧的罷工黑醫護洗白,甚至將其美化成「英雄」.........

至今都未能撥 ...
手足又玩文宣吸納新血

楊潤雄好L廢。

實在對呢啲人太仁慈啦
而家係佢唔死就整死你,要認清事實啦

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-3-25 12:46 PM 發表

至今都未能撥 ...
香港嘅創意藝術發展
咪就係俾呢D黃絲曱甴搞死

引用:

至今都未能撥亂反正,遺憾遺憾 ...
歐美回流的就唔駛封

曱甴害死人

必須取締!鎖拿入獄

言語治療師 🙅🏻‍♂️ 教師
呢個總工會都似係,少少人扮大台個

引用:
原帖由 subming 於 2021-3-25 01:05 PM 發表
實在對呢啲人太仁慈啦
而家係佢唔死就整死你,要認清事實啦
支持掃除黑暴,斬草除根

主題標籤 #新冠肺炎
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]