• 瀏覽: 1,046
  • 回覆: 16
前白宮貿易顧問納瓦羅(Peter Navarro)21日直指,美國在這場會談中「慘敗」,中國不只是讓美國丟臉,還完全把布林肯、沙利文的臉面給撕下來。

納瓦羅表示,當楊潔篪在會談上把中國的新疆問題和美國的種族議題相提並論時,布林肯就該站起來,抓起沙利文的領子,立刻離開會場。

你估佢老美唔想拍枱走咩? 仲有好多野求中國幫忙,唯有硬食啦

新聞來源連結:
https://china.hket.com/article/2913492/【中美對話】特朗普前幕僚:美國「慘敗」  布林肯丟臉?mtc=rwamd6

NBA絕大部分黑人球員
擺到明美國歧視白人啦

引用:
原帖由 港人共敵777 於 2021-3-23 11:30 PM 發表
NBA絕大部分黑人球員
擺到明美國歧視白人啦
美國黑人既出路,唔係唱rap就係打波

引用:
原帖由 starr 於 2021-3-23 11:52 PM 發表

美國黑人既出路,唔係唱rap就係打波
錯了,黑人既出路大多數都係黑幫/販毒/死於火拼

引用:
原帖由 香港地盤佬 於 2021-3-23 11:57 PM 發表

錯了,黑人既出路大多數都係黑幫/販毒/死於火拼
你岩

仲有死於美警

川伯伯前幕僚=布林肯?

美國佬話當中國指出美國有問題時就要拍枱走。

我diu你就得0者, 你diu番我???我完美無暇架嘛dllm

大陸一向著重談判
場外比老美去攞彩
但現在老美玩大了
最後便各自各玩野

互咬 ..... no, 應該係話咬埋中國,
把口就好威猛勒,不過你d人民選擇唔要你羅

美國慘敗,咁美國仲唔:
撤銷孟晚舟引渡申請
撤銷中國貨入D關稅
解除中港官員的制裁
撤銷對華實體企業的出口限制

如果真係起身走人米即係話比人聽自己唔想面對D醜事或承認這些醜事

引用:
原帖由 港人共敵777 於 2021-3-23 11:30 PM 發表
NBA絕大部分黑人球員
擺到明美國歧視白人啦
你知咩呀
Micheal Jackson 都要驗白
黑人比人歧視,唔係你香港人講
係人地自己既控訴黎

講到咁勁但特朗普時代有幾多個人敢拍枱走人﹖指教一下

咁又係
侵在位
中國邊夠膽咁放肆

鍵盤翻頁
左右