• 瀏覽: 1,803
  • 回覆: 11
綜合俄羅斯媒體報導,自烏克蘭獨立以來,烏克蘭空軍從來未接收過新型戰機。不過,烏克蘭空軍計劃解決這個問題,並決定採購美國洛克希德·馬丁公司生產的第五代F-35戰鬥機......

全文︰https://www.163.com/dy/article/G5PETRRB05504DOH.html

烏克蘭現在已一窮二白,根本買不起F-35,即使真的買下,F-35維修費用亦相當之高,所以我認為烏克蘭大概不會買F-35。

烏克蘭幾時同阿三結咗盟? 一齊吹水唔抹嘴

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-3-23 03:45 PM 發表
綜合俄羅斯媒體報導,自烏克蘭獨立以來,烏克蘭空軍從來未接收過新型戰機。不過,烏克蘭空軍計劃解決這個問題,並決定採購美國洛克希德·馬丁公司生產的第五代F-35戰鬥機......

全文︰https://www.163.com/dy/article/G5PETRRB05504DOH.html

烏克蘭現在已一窮二白,根本買不起F-35,即使真的買下,F-35維修費用亦相當之高,所以我認為烏克蘭 ...
叫美國拿F35正面同蘇57對決,萬一比人打咗落嚟就唔使賣啦!

其實阿公放低左盤吉,你點都要封返封利是既。。
無錢都好,都要買返兩三架F35當交會費架,
不過同俄仔打起上來,得幾架唔夠做喎

買返黎,轉頭俾中俄打落黎,拎去研究下

引用:
原帖由 type100q 於 2021-3-24 09:08 AM 發表
買返黎,轉頭俾中俄打落黎,拎去研究下
烏黑爛學台灣飛官話齋,駕駛後即飛去領賞。美國敢賣嗎?

自己窮嘅都快把內褲檔晒,邊度嚟錢買飛機啊

俄羅斯的軍工科技大不少是來自烏克蘭,自已的東西都信唔過,要買美國貨,好明顯是盲目崇拜,唔受下教訓唔知自己衰乜

引用:
原帖由 simpson777 於 2021-3-24 11:13 AM 發表
俄羅斯的軍工科技大不少是來自烏克蘭,自已的東西都信唔過,要買美國貨,好明顯是盲目崇拜,唔受下教訓唔知自己衰乜
烏黑爛吹水者,一來無錢、民不聊生,二來老美不會賣給渠,容乜易鵝頭佔領空軍機場攞來做玩具。 好好地一個國家搞成今日這,人真是白痴佔大部分。

富二代變佐踎在榕樹吹水佬,本身有強大軍事能力不停讓人白嫖到現在人老色衰無人肯收養死狗。

引用:
原帖由 fwho 於 2021-3-24 08:40 AM 發表
其實阿公放低左盤吉,你點都要封返封利是既。。
無錢都好,都要買返兩三架F35當交會費架,
不過同俄仔打起上來,得幾架唔夠做喎
尾國肯賣先算啦,分分鐘鐘卅年後先肯賣,但到時候烏克蘭仔仍然好似呆仔買到 F16V咁Q高興,淚流滿地。

引用:
原帖由 樹上喜歡了豬豬 於 2021-3-24 10:49 AM 發表
自己窮嘅都快把內褲檔晒,邊度嚟錢買飛機啊
打就可以,買就吹下先啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]