• 瀏覽: 5,287
  • 回覆: 63
+4
80對30?即係人多可以合人少?中國有上億兵喎~~~

引用:
原帖由 豆芽生 於 2021-3-23 03:29 PM 發表
依30個國家認為自己大晒既國家囉 好似全世界都係佢地咁 
特別是白人

使鬼咁比咩
中國一國人口都多過晒嗰30國加埋啦
不如大家攤開晒嚟講下道好過

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2021-3-23 05:11 PM 發表

而家講緊第三國如果為咗錢,會幫個有錢啲定幫個窮啲既國家

例如你同李嘉誠嗌交,我如果貪錢,會幫你定幫誠哥?

唔係話李嘉誠有錢就代表公義
即係29個國家竟然幫中國嘅債仔係為咗公義?

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2021-3-23 03:20 PM 發表
擁有27成員國的歐盟與美國、加拿大及英國罕有同步就新疆議題制裁中國,被指意味全球30國在制裁中國問題上有一致觀點。國務委員兼外長王毅周二(23日)在廣西會晤俄羅斯外交部長拉夫羅夫時,借機再回應西方的新

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2910000/2914083/0323_1024.jpg

80 vs 30,小朋友都知 ...
有時往細處看,真係會心微笑

30國齊上齊落,幾乎係同時出手,但又唔多覺眼被打痛了的[柴九哥]澳州同[小滑頭]紐西蘭

引用:
原帖由 mib04 於 2021-3-23 03:22 PM 發表
80國
又唔知要畀幾多演員費
演員費?你以為是台灣省嗎?

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2021-3-23 15:35 發表

美國比中國有錢,好明顯佢哋係為公義執言,唔係為咗錢
不停印
實大L把錢

減少依賴美元就成日講,而家連西方支付系統都要避用,visa master 同AE真係腳震。

但銀聯真係唔太爭氣,除左中國國內,全球市場佔有率不高(網上睇到2017年撇除中國市場只有0.5%),路途仍然非常遙遠

支持祖國大聯盟,消滅所有死白皮豬!

引用:
原帖由 mib04 於 2021-3-23 03:22 PM 發表
80國
又唔知要畀幾多演員費
咁美國一蚊唔洗畀,因為用拳頭去叫三十幾個做戲子。

歐美國家過去咁多年中東打仗
殺害咁多穆斯林
今日扮仁慈
関心新彊人權

呢三十國話我地以前曾征服全世界,當然我地話事權大D,冇吾記得,你地以前都系我地奴隸來

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2021-3-23 03:35 PM 發表

美國比中國有錢,好明顯佢哋係為公義執言,唔係為咗錢
美國唔係為公義係怕輸比中國0者

引用:
原帖由 lmkandy 於 2021-3-23 16:53 發表
白皮豬而家夾硬迫中、朝、俄聯手,真係想睇吓邊瓣夠惡?
如果三國再加伊軍事聯盟將會是WW3的先兆

引用:
原帖由 普通話太難學 於 2021-3-23 17:24 發表
就算是有27國的歐盟都不是一條心,歐盟這樣發展下去只有分手結局。
老尾想要的結果

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]