• 瀏覽: 2,668
  • 回覆: 43
獅子銀行客戶資料, 在大陸無所遁形!!

新聞來源連結:

http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2028687/

「一係深閨、一係澳門」
香港市場差不走到盡頭。北上內地市場無限大。生意人眼光是市場。北上內地是正常做法。
香港差不多要退休。做回200年前的魚港安享晚年。

匯豐打入內地市場
創造新業務價值
買定5號仔

已經玩完

滙豐炒人都見怪不怪

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-23 01:41 AM 發表
獅子銀行客戶資料, 在大陸無所遁形!!

新聞來源連結:

http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2028687/
獅子銀行喺大陸有業務好多年啦。
大驚小怪。

金融業務北移埋,香港樓價就可以跌

多謝曱甴

攬炒又成功

嗄,走既走,死既死,香港還有明天嗎?拜託咁多位白領哥哥姊姊,唔好同小弟爭飯食好嘛。

引用:
原帖由 剎華 於 2021-3-23 08:18 AM 發表
嗄,走既走,死既死,香港還有明天嗎?拜託咁多位白領哥哥姊姊,唔好同小弟爭飯食好嘛。
你放心
死的都是曱甴,別人的子女

咁又少D競賽爭

諗落其實又好似對自己無壞

黃絲又攬炒成功了,仲唔快D多謝佢地 !!!

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-3-23 08:20 AM 發表

你放心
死的都是曱甴,別人的子女

咁又少D競賽爭

諗落其實又好似對自己無壞
難道真係等香港變漁港,我再東山再起嗎?

咁大間匯豐銀行話搬就搬~~~我好驚呀,媽媽咪呀~~~

引用:
原帖由 剎華 於 2021-3-23 08:22 AM 發表

難道真係等香港變漁港,我再東山再起嗎?

咁大間匯豐銀行話搬就搬~~~我好驚呀,媽媽咪呀~~~
見到曱甴仆街最開心

6成支持攬炒

請繼續

炒都岩

咁柒多眾籌戶口唔見有人查..........

引用:
原帖由 828man 於 2021-3-23 03:26 AM 發表
香港市場差不走到盡頭。北上內地市場無限大。生意人眼光是市場。北上內地是正常做法。
香港差不多要退休。做回200年前的魚港安享晚年。
開心到呢;唔知點形容~

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]