• 瀏覽: 24,147
  • 回覆: 234
  • 追帖: 2
+7
引用:
原帖由 starr 於 2021-3-24 05:15 PM 發表

黑白都要告,真係住元朗既判輕d,唔係住元朗既判重d
對的,我都講左應該告集體打鬥

引用:
原帖由 edenfovwin 於 2021-3-24 12:15 PM 發表

香港法律法治已死
不嬲都係咁,何來已死? 只不過以前披住神聖外衣,頭戴光環,氹到港豬以為世上真有咩法治,其實法律從來都係統治者的統治工具。

引用:
原帖由 大橋上一人 於 2021-3-24 05:23 PM 發表

洗條鏈同佢哋講咁多咩,秀才遇著兵,有理講唔清,你講到牙血出埋都冇用,黃狗掩住雙耳話我唔聽我唔聽。依家一條「顛覆國家政權」控罪又收佢哋皮,輪到佢哋要上法庭慢慢講,冇畀國安困入監的黃狗政棍個個鵪鶉咁聲都唔敢聲,再唔係就著哂草。
要等亞爺做先得咯。

引用:
原帖由 上環 於 2021-3-24 05:28 PM 發表

係,板主移左去水區,所以要認真小小回貼
既然吹水區冇限制話題,天花龍鳳九唔搭八乜都可以吹一餐,喺咩區有乜所謂?唔通喺時政版就身份高尚啲 。

引用:
原帖由 上環 於 2021-3-24 05:33 PM 發表

要等亞爺做先得咯。
港人治港係一個承諾,寫入基本法,亞爺為乜要自毀基本法,而且亞爺已經力所能及去加國安法,修改選舉條例,煮好哂飯餸,唔通仲要餵埋畀港豬食?

引用:
原帖由 大橋上一人 於 2021-3-24 05:36 PM 發表

既然吹水區冇限制話題,天花龍鳳九唔搭八乜都可以吹一餐,喺咩區有乜所謂?唔通喺時政版就身份高尚啲 。
水區冇分加,會冇乜人回貼

引用:
原帖由 上環 於 2021-3-24 17:33 發表

要等亞爺做先得咯。
香港人自己都不反抗,冇得怪人

引用:
原帖由 上環 於 2021-3-24 05:50 PM 發表

水區冇分加,會冇乜人回貼
你喺依一版一樣冇乜人回帖,來來去去都係十個八個老友,依度回帖要有二百分以上,其實都限制咗唔夠分的會員,想回帖都唔得。

引用:
原帖由 大橋上一人 於 2021-3-24 05:42 PM 發表

港人治港係一個承諾,寫入基本法,亞爺為乜要自毀基本法,而且亞爺已經力所能及去加國安法,修改選舉條例,煮好哂飯餸,唔通仲要餵埋畀港豬食?
要港豬敢先得,班黃官5過份又吹佢5脹

引用:
原帖由 大橋上一人 於 2021-3-24 17:42 發表

睇黃鄭呢啲擺明係飯來張口格。除非阿爺再揾幾個貪曾出來血祭,根本成班都係軟皮蛇…

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2021-3-24 05:51 PM 發表

香港人自己都不反抗,冇得怪人
林鄭一句,5好批評法官,死未

引用:
原帖由 大橋上一人 於 2021-3-24 05:31 PM 發表

不嬲都係咁,何來已死? 只不過以前披住神聖外衣,頭戴光環,氹到港豬以為世上真有咩法治,其實法律從來都係統治者的統治工具。
只可惜現在才知!

引用:
原帖由 上環 於 2021-3-24 18:07 發表

林鄭一句,5好批評法官,死未
三萬警察有三萬條槍都縮到隻龜咁
仲有期望?

引用:
原帖由 上環 於 2021-3-24 18:05 發表

要港豬敢先得,班黃官5過份又吹佢5脹
強如一哥响法狗面前咪一樣成隻龜咁
屌一句都唔敢

元朗呢單嘢……警方唔捉白衣人起訴,真係好難向市民交代,會俾人話偏私及警黑勾結。
確實嗰日白衣人行為的確係過咗火,一大班白衣人走去元朗港鐵站聚集圍人,視覺上真係好難睇,係都等班黑衣人入村先打柒佢地,正當式會合理啲,又冇咁多黑記影住。
因為起訴的人都有黑幫背景,而且當天行為確實過火,還要在政壇揾食嘅人……邊會敢去幫忙求情,免得俾人有藉口扯落水。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]