• 瀏覽: 961
  • 回覆: 17
英國牛津大學(University of Oxford)與英國藥廠阿斯利康(AstraZeneca)聯手研發的新型冠狀病毒肺炎疫苗,在美國進行臨床測試後證實,79%有效預

A屎都係臨床數據79%
廢水,復必Die,未有臨床就緊急注射連南非變種,英國賤種,菲律賓變種都頂唔住
看來世界大家一齊做白老鼠啦

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/602452/阿斯利康疫苗-美國臨床試驗結果-預防感染率79

飯要一口一口食
如果不死於血栓,就有79%機會有效。

引用:
原帖由 普通話太難學 於 2021-3-22 06:05 PM 發表
仲要睇下係重症還是輕症

引用:
原帖由 1333333 於 2021-3-22 04:53 PM 發表
英國牛津大學(University of Oxford)與英國藥廠阿斯利康(AstraZeneca)聯手研發的新型冠狀病毒肺炎疫苗,在美國進行臨床測試後證實,79%有效預

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/2a9a221b48c7bb8cbd7ffb0206c661a4.jpg/um3NnTmNXysSsF_-1XdaUDtaRp9lnVOKDnG19w5xtfc?v=w1280r16_9 ...
美國這個老大的確挺照顧老弟們,之前幫澳大利亞出頭,現在幫英國出頭。
事實上全球的疫苗都是被英美的疫苗所壟斷着

同輝瑞一樣,只要在美國做試驗,功效會大升 

老尾啊,行動最實際!買⋯⋯啦!打⋯⋯啦!

引用:
原帖由 普通話太難學 於 2021-3-22 06:05 PM 發表
食開薄血藥的人, 可以考慮打AZ針~

咁都有79,佢條數點造嫁

美國自己都不打送人

歐洲幾個國家禁用,係咪唔識貨

而家歐美d臨床試驗數據都唔知點出來,唔通話你知無用急停咩佢地等緊重新恢復紅經驗

引用:
預防率達79%, 我信, 死人係唔會感染病毒。

仲講預防率?打你唔死要偷笑了

漂白水仲有用丫,學下柒普咁攞黎飲丫嘛!西人

引用:
原帖由 holaben 於 2021-3-22 06:16 PM 發表

美國這個老大的確挺照顧老弟們,之前幫澳大利亞出頭,現在幫英國出頭。
事實上全球的疫苗都是被英美的疫苗所壟斷着
西方大多數藥廠係被假猶太人(可薩人)資本控制。

輝瑞屬洛克菲勒家族,

賽諾菲巴斯德屬羅斯柴爾德家族,

德國默克屬默克雅各家族!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]