• 瀏覽: 2,567
  • 回覆: 58
+4
引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-3-22 11:52 AM 發表

唔合你意就係人地有問題,你又玻璃心
你好似講緊你自己喎

黑醫護  太無恥

現在是 有什麼疾病
黑醫護全賴給 科興疫苗

香討快啲封, 對科興不利的帖子~

引用:
原帖由 單嫖獨賭kaka 於 2021-3-22 11:26 AM 發表
好怕香港班黑E護玩野

針頭篤深d入手臂都無去計
支針成三吋長, 拮晒入手臂內, 見到當堂心悸, 血壓急跌!!

引用:
原帖由 freemind1 於 2021-3-22 11:29 AM 發表
應該問吓班耶L黑護黑醫,做陰質嘢唔怕落地獄?真係神既意指去害普通人?係嘅話同邪教魔教有嘜分別
777都係耶L喎~

引用:
原帖由 watcher2019 於 2021-3-22 11:33 AM 發表
大陸好少人打
Mainlanders live matter.

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-3-22 11:51 AM 發表
個個扮打科興,笑屎人呀
政治正確至上, 生命次之~

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-22 12:19 PM 發表

政治正確至上, 生命次之~
成個過程最好笑係班友當真先好笑

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-3-22 12:23 PM 發表

成個過程最好笑係班友當真先好笑
唔好踢爆場show, 等班藍尸去捱兩針, 其間有得震無得瞓~

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-22 12:26 PM 發表

唔好踢爆場show, 等班藍尸去捱兩針, 其間有得震無得瞓~
班友精甩邊呀
個個叫人打科興,不過自己唔會打
最後不停話約唔到期

引用:
原帖由 monleegar 於 2021-3-22 11:03 AM 發表
特首林鄭月娥上月聯同主要官員、行政會議成員身先士卒,接種內地科興疫苗。林鄭連同一眾官員今日(22日)早上於政府總部接種第二劑科興疫苗,行政

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210322/450620871975899136827435.jpeg/AQy-Oi8OBuXshIaX9GYRTrxD6alcnhtqPovbuT6L27k

本人己打科 ...
咪係囉,啲仆街成日搞能搞震,話人污衊喎,但係so far都未聽過777條8婆講人地點污衊喎,屈人都要俾出個說法得架,就算做忠誠既廢物都不能太hea卦

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-3-22 11:52 AM 發表

唔合你意就係人地有問題,你又玻璃心
呢個咪仆街耶L囉,揸棍追打完差人,差人掹槍就跪地扮可憐阻差扮工,之前成村人追打差人祈個禱當冇野

估計林鄭知道有黑醫護做手腳,唔想直接踢爆,只係講一句叫佢地收手。
最初因打科興而死嘅人,真係唔好彩。🥴

引用:
原帖由 Newpopcorn2 於 2021-3-22 11:51 AM 發表

耶L做起壞事比任何人更毒更絕,祈個禱自欺欺人就心安理得
我不想同意你,但不得不同意

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]