• 瀏覽: 12,848
  • 回覆: 159
+5
《2021年公職(參選及任職) (雜項修訂)條例草案》預料快將通過,當中規定區議員須宣誓擁護《基本法》及效忠特區。上月曾表明在修例通過後稱將會辭職

咁多個黃區議員, 我覺得陳梓維最能代表黃絲.

以後由維維代表黃絲, 咁就岩架啦.

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/政情/601950/王進洋-陳梓維表明會宣誓-陳-有公安部門約談其內地親友

黑暴為錢又作大,💰💰💰

引用:
原帖由 黑蟑螂群毆 於 2021-3-20 22:38 發表
黑暴為錢又作大,💰💰💰
黃絲黑暴係咁架啦. 但維維智力配黃絲.. 第日維維選立會, 但立會要睇文件. 唔知會唔會睇唔明呢?

宣完誓再DQ, 仲樣衰.

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-3-20 22:40 發表
宣完誓再DQ, 仲樣衰.
唔好DQ 維維.

曱甴開聲,肯定生安白造
信者得水牛

引用:
原帖由 黑蟑螂群毆 於 2021-3-20 10:38 PM 發表
黑暴為錢又作大,💰💰💰
為糧支舔呀爺春袋

宣假誓,刑事喎!
Dickhead

割除 YC

引用:
原帖由 alex33hewlett 於 2021-3-20 10:46 PM 發表
兩條弍打六, 一樣照DQ. 冇"嘔已完"做轉做外賣師5000都難搵呀.
虛假宣誓仲死多兩錢重

引用:
原帖由 cskch 於 2021-3-20 10:35 PM 發表
《2021年公職(參選及任職) (雜項修訂)條例草案》預料快將通過,當中規定區議員須宣誓擁護《基本法》及效忠特區。上月曾表明在修例通過後稱將會辭職

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201224/418899872234606592453687.jpeg/yzJBboiw-jAhfWrVM0jw8S9hzBfKSTiz3wBxgd8AcYE?v=w1280r16_9
又喺同心震蔥一樣話大陸親友被約談,有冇第二啲新意呀

維 維真係好代表黃屍, 智商,簡直係低9能

呢條柒頭!!唔死都冇用

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]