• 瀏覽: 12,876
  • 回覆: 159
+5
引用:
原帖由 cskch 於 2021-3-20 10:35 PM 發表
《2021年公職(參選及任職) (雜項修訂)條例草案》預料快將通過,當中規定區議員須宣誓擁護《基本法》及效忠特區。上月曾表明在修例通過後稱將會辭職

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201224/418899872234606592453687.jpeg/yzJBboiw-jAhfWrVM0jw8S9hzBfKSTiz3wBxgd8AcYE?v=w1280r16_9
因為維維佢夠低智...所以佢必定係黃蟲曱甴既代表性人物....!

引用:
原帖由 cskch 於 2021-3-20 10:41 PM 發表

唔好DQ 維維.
到事一身債

為糧知出賣手足是常識吧

冇糧支如何生活?PK黃屍為$厚顏認契弟又如何!

引用:
原帖由 ppkokki 於 2021-3-20 10:58 PM 發表

又喺同心震蔥一樣話大陸親友被約談,有冇第二啲新意呀
妖!乜原來佢係大陸種嚟以後佢係西人後代添唔認自己係中國人但大陸親友被約談

引用:
原帖由 跛喬峰 於 2021-3-20 23:02 發表

因為維維佢夠低智...所以佢必定係黃蟲曱甴既代表性人物....!
反正總要比幾個黃既入會... 點解唔選個低智的? 而且多笑位, 大家都開心D

呢兩個議員都好大膽喎   講到明會宣誓 唔驚比黃人裝修咩?

引用:
原帖由 9big 於 2021-3-20 23:11 發表
呢兩個議員都好大膽喎   講到明會宣誓 唔驚比黃人裝修咩?
當日泛暴派就屈泛民總辭. 輪到自己泛暴 DQ 果陣就唔洗總辭.

黑白是"糧支".....

死黃狗,舔共。

咁多個黃區議員, 我覺得陳梓維最能代表黃絲.

爭奶共

王見冇其他人resign,吾抵得,先想繼續做.
另一個其實冇咩野,白卡人士 not a big deal.

這班廢柴港奸黃色區議猿, 毫無建樹一事無成, 牠們只識出糧呃薪津呃公帑...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]