• 瀏覽: 1,030,849
  • 回覆: 7,369
  • 追帖: 217
+972
引用:
原帖由 神..六 於 2021-3-20 09:15 PM 發表
興趣=習慣
入親荃灣晚飯后總系習慣行去康楽度飲杯奶茶
康樂係咪路德圍荃興徑?
七十年代放學後常去。

支持支持支持

引用:
原帖由 horse2014 於 2021-3-20 10:13 PM 發表
民主就是奇芭,但沒落的西方還可做甚麽!

北京麥子 3/20
目前全球最奇葩的“民主”逗X:...瓜伊多呼籲西方制裁委內瑞拉,蒂哈諾夫斯卡婭呼籲西方制裁白俄羅斯,納瓦爾內呼籲西方制裁俄羅斯,還有就是現在緬甸的遊行者,呼籲西方制裁緬甸...
https://m.weibo.cn/1900082965/4616457856484204
西方民主已經主懷安息咗

報到支持!

我估計有D野中美已傾好,中國會幫埋老美呢次,增加買些美債,而家係睇老美付出乜野?

支持馬兄
濫用權力可恥

台海之聲開播
第日武統時島蛙唯一能收聲既頻道

附件

img-1616249992609308b891f2eb02ab291ad11ceea8d2889.jpg(139.86 KB)

引用:
原帖由 wantfunming 於 2021-3-20 10:22 PM 發表
我估計有D野中美已傾好,中國會幫埋老美呢次,增加買些美債,而家係睇老美付出乜野?
又幫佢買債就要交第一島鏈出黎

提示: 違規內容已被屏蔽
安心出行|意大利餐飲集團宣布只招待用app食客 稱受夠了假資料
https://www.hk01.com/article/601916?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
本港新冠肺炎疫情持續,意大利餐飲集團「Capo Group Ltd」宣布,只會招待使用「安心出行」顧客進入。集團早前接獲兩名使用「安心出行」顧客通知,始知旗下上環餐廳Pinco Pallino可能有患者到訪過,消息令餐廳承受巨大壓力,過往曾有顧客亂填申報表,更有人填上「米奇老鼠」,報稱居住迪士尼樂園,強調「不能再忍受了」。

引用:
原帖由 太大星 於 2021-3-20 10:25 PM 發表
安心出行|意大利餐飲集團宣布只招待用app食客 稱受夠了假資料
https://www.hk01.com/article/601916?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
做得好, 不過小心比曱甴C了 🙈

引用:
原帖由 太自我太不羈 於 2021-3-20 10:27 PM 發表

做得好, 不過小心比曱甴C了 🙈
今時今日,唔怕你精,唔怕你呆,祇怕你唔來

你諗到警方都諗到

支持中央
支持林鄭
支持警隊

支持好帖!

報到

支持咗先💪🏼💪🏼💪🏼

引用:
原帖由 wantfunming 於 2021-3-20 10:22 PM 發表
我唔覺得佢地有野傾好喎。就算真係再買又如何?俄羅斯等國已加了息,美國不會延續SLR 操作但會review,似乎是在焗美國加息快D死。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]