• 瀏覽: 1,030,521
  • 回覆: 7
  • 追帖: 217
+972
報個早到
謝馬兄

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2021-3-26 08:05 AM 發表
好心
英美老作story屈我地,都作得真少少吖 (d配樂好正)
https://www.facebook.com/watch/?v=1267637440305152
幻想很淒慘

現實很豐滿

引用:
原帖由 horse2014 於 2021-3-31 03:48 PM 發表
態度開始輭化,仲未得,再關多二間舖再講啦!

參考消息 3/31
【#HM最新回應#:對中國市場的承諾依然堅定】今日,#HM聲明#稱,公司對中國市場的長期承諾“依然堅定”,公司希望做“負責任的採購者,不論在中國還是世界其他地方”。

H&M表示,中國對我們來說是一個非常重要的市場,我們對中國的長期承諾依然堅定。我們希望繼續與中國的合作夥伴和利益相關者一起為推動行業進步做出貢獻。

作為一家全球性的 ...
即係會繼續抵制新疆棉花
只係叫大家當冇事發生過

當中國人傻的嗎?邊有咁著數

引用:
原帖由 ahmei 於 2021-4-1 08:00 PM 發表

華姐團隊真係做左好多功課,外媒就黎唔敢再挑戰佢。
BBC記者仲唔知自己衰咩。
上次華姐講有英國傳媒點點點,BBC記者對號入座,跟住華姐回應我有話係BBC咩。
唔知係唔係著咗草嗰個沙磊?

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2021-4-6 07:10 AM 發表
敍利亞外交部

「美國國務卿布林肯稱:美國與敘利亞人民和國際社會一道呼籲在敘利亞全國停火,美國是敘利亞人民最大的人道主義捐助者。

敘利亞外交部今天回應:美國是世界上最大的人權侵犯國,沒有權利談論人權。」

https://m.weibo.cn/status/4622857710338245
老尾咁都講得出?!
厚顔無恥程度真係世界難波溫…

引用:
原帖由 horse2014 於 2021-4-7 09:42 AM 發表
關於六方會談,中方的意見:

中國大使:中方支持聯委會啟動兩個進程 儘早實現美伊恢復履約
https://www.guancha.cn/politics/2021_04_07_586520.shtml

重點:
1.“美國早日重返全面協議,是破解當前伊核局勢的鑰匙。”
2.“受害方的正當要求應首先得到確認和滿足,而不是加害方,這涉及到一個基本是非問題。作為一項基本原則,美方理應取消所有對伊非法制裁 ...
耶倫仲想話搞個全球最低企業稅。
唔理佢目的係乜衰嘢
只係睇佢簽完嘅嘢轉身就自己撕毀
就唔會認真啋佢

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-4-20 06:12 PM 發表

最重要90歲老婦轉這麽多人銀行唔追問下嗎,,還是我地平民2,3億對去地係零花錢
尋晚新聞有講
- 有親戚陪過阿婆去銀行(冇理解錯,仲有騙徒一齊),但睇唔出有乜問題(???)
- 有銀行職員都起疑問過,當事人話用錢買山頂(?)豪宅…

引用:
原帖由 horse2014 於 2021-4-26 08:52 AM 發表
今早新聞特別多華大新聞,華大出鑊,這是不爭事實,至于其出錯原因是俾人搞還是人為失誤,到今天華大也未有說法。大家應該還記得華大二個月前已給內鬼搞過一次,如果今次又不小心,這個華大也真的要自我檢討,可能有些工作真是要查三代。
華大未有結論,不談,談政府效率!
政府面對阿三疫情,到今天還未有能力制定任何政策,其效率之高,可見一斑。但華大今次的個案,相關負責政策局和部門反應奇快,即時停止華大工作,並即時找 ...
我估政府當日招標應該有張後備清單
應該呢幾日同有關機構確認就可以去

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]