• 瀏覽: 1,030,334
  • 回覆: 7,369
  • 追帖: 217
+972
報到

丹麥又香二件,大台會報嗎?不知!一個應該係全港最有公信力的新聞媒體,為可落得我們整天懷疑,無它,騙術太多!如果問我西方為可沒落,一句,老千可以永恒嗎?
https://m.weibo.cn/2150758415/4616921540985404

支持馬兄!

聽緊音樂會都入嚟支持左先

馬兄去到邊丶我支持到邊。

路過支持

引用:
原帖由 靚c9 於 2021-3-20 08:58 PM 發表
好野~我終於第一次搶先支持馬兄~

我先報告,今朝一早去打科興,全日正常,係針位有DD痛,比較囗渴,胃囗大好😝😝食左二餐,去埋 shopping ,完全冇異樣。

深深感受到做中國人的幸福,我呢二日同馬拉,大麻角,尾角及內地華人朋友whatsapp 吹水,個個都羨慕我可以有針打,仲要係科興!

12188578 12188579 12188580 我差吾多全部食哂😝😝😝😝
我又係今日打
原來真係會想食多啲野
剛剛要叫外賣😂

引用:
原帖由 靚c9 於 2021-3-20 09:00 PM 發表

我第一次禁勁,應該係打完科興手腳快左
我今朝都打咗科興,不過唔夠你快可能個早餐冇你咁豐富

報到,繼續支持

引用:
原帖由 mickyhon 於 2021-3-20 09:05 PM 發表

支持馬兄為正義繼續發聲。。。-

今天全球傳媒不多不少也播放美國兩隻猴子的醜態及拜登仆街片段。。。
自昨天起世界將大大不同了,緬甸軍全面封殺顏色革命,俄外長即將訪京。。。
日本、烏克蘭、印度、歐洲、澳洲等等白皮及鬼畜奴皆自今不發一言。。。

兩個甲子年前的氣熖沒有了,上一個辛丑年的西鬼霸道完結了。。。
下來將是決勝局,鬼子佬印抄票魔法即將失效。。。東太平洋的大陸即將變天了。。。
上一樓個人講左,中國係刻意係世界面前星老美二巴!如果有睇世界各討論區就知這二巴的影響力;如果有睇大陸討論區就知國人的振奮程度!
胡錫進講宜件事會記入史冊,這個肯定的,因為象徵西方霸權的完全沒落!

支持!

支持

你冇資格用居高臨下嘅態度跟我對話

興趣=習慣
入親荃灣晚飯后總系習慣行去康楽度飲杯奶茶

附件

16162460997713479318721591521504.jpg(344.03 KB)

引用:
原帖由 靚c9 於 2021-3-20 08:58 PM 發表
好野~我終於第一次搶先支持馬兄~

我先報告,今朝一早去打科興,全日正常,係針位有DD痛,比較囗渴,胃囗大好😝😝食左二餐,去埋 shopping ,完全冇異樣。

深深感受到做中國人的幸福,我呢二日同馬拉,大麻角,尾角及內地華人朋友whatsapp 吹水,個個都羨慕我可以有針打,仲要係科興!

我差吾多全部食哂😝😝😝😝
師姐有無整電子針卡

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]