• 瀏覽: 1,030,631
  • 回覆: 24
  • 追帖: 217
+972
引用:
原帖由 oneforeall 於 2021-4-6 09:32 PM 發表

睡王講過,在牠有生之年也不會俾中國超車...唉~誰叫中國開咁快!
咁咒自己真仆街

引用:
原帖由 藍色多腦婆 於 2021-4-7 01:41 PM 發表
n年前市民稱土地短缺,斥責生活悲劇,快就連骨灰龕都無位放,而政府亦有聽取民意,於是殯葬城的政策由此而生。

但是,時至今日又想將政策推倒重來,不過這又是香港民主進程的一大特色,民主喎,香港發展喎,香港人喎😏

.................

港深邊境黃金地帶 建殯葬城嘥晒
2021-04-07 文匯報

(記者 費小燁、高俊威)香港特區政府於2012年提出在羅湖沙嶺興建集殯 ...
那班冚家橙講官做倒嘢,拖死香港徐應尾閣拆,一定要同中國分開發展!

引用:
原帖由 hanE 於 2021-4-10 06:32 PM 發表

係喎!班友美國肺炎死哂?唔出嚟拎光環?
未收到order,唔知點吠?

引用:
原帖由 乾坤360 於 2021-4-13 09:07 AM 發表

要開戰, 國安部說 " 來吧 "
仆街曱甴想玩生化恐襲!

引用:
原帖由 陽光藍孩 於 2021-4-13 04:34 PM 發表

你錯啦,早幾日無線訪問專家,專家只係建議香港政府要密d check住d海水幅射水平原來責任在港府
有又點,無又如何呢?一齊死吧!

引用:
原帖由 陽光藍孩 於 2021-4-13 05:43 PM 發表
微博見到,未fact check
過來就激沉佢老母西啦,過來排放?

引用:
原帖由 frmrom 於 2021-4-13 08:27 PM 發表

太平洋不是日本一家獨佔,日本人沒有任何權利向全人類共有的太平洋排放核廢水,世界各國必須對日本進行嚴厲聲討,所有選項包括戰爭都應該在考慮行動之列
其實打硬,無理由倒落海,害死全世界,打唔打都死,你死先

引用:
原帖由 大橋上一人 於 2021-4-14 11:02 AM 發表

有科學論證過,氫彈爆炸可以燃燒盡絕大部份輻射元素,殘留輻射係最少。問題係小日笨係地球上唯一食過原子蛋的人類族群,日笨仔已視為民族之恥,如果要再食一隻氫蛋,心理上好難接受,而且氫蛋造價高昂,要小日笨自己花大錢買氫蛋炸自己,更難過到國民心理關口。
儍爪!梗係有人幫幫詎嘅

引用:
原帖由 celiacty 於 2021-4-19 02:35 PM 發表

個個都話要私人空間
一間房都唔夠要自己樓
都係傳媒洗腦
無地方造愛呀,好慘呀!

引用:
原帖由 風天小畜 於 2021-4-19 05:59 PM 發表

橫掂都忽悠咗咁多年,唔爭在忽悠落去啦😁

睇埋另一位現任央行官員講啲咩,中國真係好有心㗎 完全冇想做霸主之心, 仲諗住幫輕老味減輕佢嘅負擔呀🤭

中國央行金融研究所所長周誠君先前也稱,「大家對美元的期望值很高」,人民幣國際化是與美元「共同承擔」全球化配置作用,「幫助」美元「減輕」國際儲備貨幣所承擔的責任。
細細聲講呀!可以大聲笑嗎?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]