• 瀏覽: 1,030,644
  • 回覆: 32
  • 追帖: 217
+972
即到~

好野~我終於第一次搶先支持馬兄~

我先報告,今朝一早去打科興,全日正常,係針位有DD痛,比較囗渴,胃囗大好😝😝食左二餐,去埋 shopping ,完全冇異樣。

深深感受到做中國人的幸福,我呢二日同馬拉,大麻角,尾角及內地華人朋友whatsapp 吹水,個個都羨慕我可以有針打,仲要係科興!

我差吾多全部食哂😝😝😝😝

引用:
原帖由 horse2014 於 2021-3-20 08:52 PM 發表

嘩!快得咁恐怖
我第一次禁勁,應該係打完科興手腳快左

引用:
原帖由 abba007 於 2021-3-20 09:11 PM 發表

我今朝都打咗科興,不過唔夠你快可能個早餐冇你咁豐富
你個宵夜要加料

引用:
原帖由 explorerfnk 於 2021-3-20 09:15 PM 發表

師姐有無整電子針卡
冇呀~吾係會 send message 比我架咩??

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-3-20 09:51 PM 發表

師姐勁呀
巧擦得~

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-3-20 09:58 PM 發表

我都話打左針會肚餓,我上2星期打這天食左5餐
有師兄五餐見證,我吾算係巧擦得

我繼續主動報告,已經打科興超過24 小時。

一切如常,尋晚一覺瞓天光,精神飽滿,仍然皮光肉滑,肥肥白白,生生猛猛。

今早去運動時,有街坊帶狗晨運,我主動講已經打完針,街坊(年紀大)話已約下星期打針,完全吾怕有問題。

該大叔日日運動,
踏二小時健身單車,
仲好體能過我!

各位師兄師姐報告完畢!

引用:
原帖由 小市民0009 於 2021-3-20 11:10 PM 發表

呢啲就係愚村人自以為好醒以為好識玩嘢 !

其實呢啲幼稚行為只會累己累人 !
我想正常生活,所以主動打針,為屋企人,亦怕不負責任的播毒者,我先要保護自己健康,更加要留命睇收回呆灣省,有時見日狗,當我呆灣省後花園一樣,我就火滾~

死日狗自由出入呆灣省,問準中國末??

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2021-3-21 12:41 AM 發表

你似生積多過打咗疫苗
我好自律,下午茶(5:30 前)只係食幾啖意粉,扣減返一餐dinner 還債。😝😝

引用:
原帖由 古時滴滴OL 於 2021-3-21 04:00 AM 發表

ME  2
有人話~

黑醫護人員,係打針時抹黑科興。

如果係同我唱衰科興,我一定玩殘隻黑醫護。

即刻幫曱甴屎出名+上鏡

例如香討開貼+開名 +出沙龍

call 埋正研會+tbb +自己D記者朋友做訪問。

(黑醫都吾係傻,只夠膽蝦老人家。)

引用:
原帖由 horse2014 於 2021-3-21 07:19 AM 發表
中央廣播電台台海之聲即將開播!

哈哈!這個時代,除了開車,工作解悶,誰聽廣播,黨中央落後了……

如果你這樣想就錯了!
甚麽時侯,你會聽收音機?
就是災難(包括戰爭)的時侯!需要指示的時侯!

這個台高調地開就有一個意思,黨中央要做事了!
好快可以用回鄉卡去呆灣省玩啦!!!

引用:
原帖由 樹上螞蟻 於 2021-3-23 06:28 PM 發表

師姐, download "智方便" 會有電子針記錄, 亦有檢測記錄, 好方便
OK thanks

引用:
原帖由 ricebuket 於 2021-3-28 02:09 PM 發表

最緊要唔好亂咁報道,嚇親啲準BNO,西方世界自由開放,哩啲小衝突顯現出民族共融,勇於表達,警民打成一片,係我哋最想去嘅地方。
好好睇呀!攪到我即刻去 search

引用:
原帖由 horse2014 於 2021-3-28 01:44 PM 發表
英國 Bristol 的暴動係大暴亂,唔係小騒亂!放火(大火),攻擊警署,乞衣人到處打人……比漁村更嚴重,不信,自己去油管看看!
不過大台新聞部賤人依然固我,整段新聞輕輕帶過,少量警民衝突場長,不就是驚張揚米飯班主的醜態因而分不到狗糧!
全世界新聞界以大台為恥!
好精彩,吾好停呀~

香港有好多曱甴手去左 蠅蟈架,點解仲吾去幫拖??

莫非果度D警察冇還拖???

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]