• 瀏覽: 1,030,824
  • 回覆: 40
  • 追帖: 217
+972
報到先

引用:
原帖由 horse2014 於 2021-3-23 04:33 PM 發表
歐洲話中國反制佢地,所以唔審議中歐貿易恊議!好啊!睇下邊個急 D
咁咪唔好審囉~

引用:
原帖由 horse2014 於 2021-3-24 04:52 PM 發表
繼 H&M 之後,Marks & Spencer、Next 和 Bubery 都加入抵制之列,這些牌子可離開中國了,個人在香港亦不會買!但奇怪,就是歐洲傻人做,美國品牌,動也不動!
通通都唔幫襯

引用:
原帖由 mickyhon 於 2021-3-24 04:31 PM 發表
剛剛知道許智峰去澳洲幾乎被澳洲呃晒啲家當,笑爆!🤣🤣🤣
乜咁開心?請問詳情係點架?

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2021-3-24 08:21 PM 發表

不嬲都冇買
quality太差啊
呢d店遲早都要執的
早執早著
H&M最初就成日幫襯,之後啲料真係越來越差好唔掂,近兩年都無買過

唔知我有無記錯~大師之前好似有講過啲棉會貴,叫我哋買定啲棉製品

引用:
原帖由 hanE 於 2021-3-24 10:31 PM 發表

係呀!大師話過要準備預寒衣物,我今日都感覺怪怪的。
唔通關依單新疆棉既事?!

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2021-3-26 07:52 AM 發表

睇阿爺打怪獸
一個一個
好精彩
今朝出門口返工,見到個曱甴樣既著住超級大隻字nike air既衛衣,心諗依班人真係好低能

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2021-3-26 08:05 AM 發表
好心
英美老作story屈我地,都作得真少少吖 (d配樂好正)
https://www.facebook.com/watch/?v=1267637440305152
佢哋自己落後,就以為大陸都一樣咁落後搵人手採,蠢貨

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2021-3-27 12:25 PM 發表

一剔同HM標誌
嘩~要細心睇先睇到

引用:
原帖由 mickyhon 於 2021-3-28 12:05 AM 發表
台灣果然天下第一🤣🤣🤣
新船剛下水就「傾斜翻覆」 !高雄三陽造船廠儀式現場驚呼:呱~呱呱~ ​​​
影片
影片

影片
乜面都無

引用:
原帖由 太自我太不羈 於 2021-3-29 12:42 AM 發表

得on9仔唔知道中國行緊去美元化, 日日話美元好重要中國無得用會點
同佢哋講啲咁深既嘢佢哋會明咩~

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2021-3-29 12:34 AM 發表

好討厭
班曱甴政治上腦
行過有間曱甴店kxockbox cafe直頭放個死人鳯梨起收銀機....表示支持嗎?白痴

硬要將兩樣同科嘅生果話係兩種不同生果(即係:呂宋芒同象牙芒一樣係芒果,普通橙同blood orange都係橙),每日loop話d葉唔同型狀㗎、唔駛浸鹽水㗎、d皮好易切㗎.....煩不煩

其實
我只在乎果樣野好唔好食同抵唔抵食😏😏
咪係~好食就得啦~講到識飛唔好食都無用

引用:
原帖由 一手濃 於 2021-3-30 07:06 PM 發表
睇住今晚大台個女主播
個樣黑過佢死老母咁
我個心不知幾涼
係咪果條肥+因

睇到有版友話六月要重新登記選民,我做左選民好耐係咪都要重新登記?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]