• 瀏覽: 1,030,801
  • 回覆: 7,369
  • 追帖: 217
+972
報到

引用:
原帖由 gogofit 於 2021-3-20 09:35 PM 發表

好快大家都可以食五桶統一泡麵🍜
精警

繼續跟隊,支持馬兄

引用:
原帖由 gogofit 於 2021-3-20 09:35 PM 發表

好快大家都可以食五桶統一泡麵🍜
經過昨天中國當著走狗面前打主人, (以往都是在主人面前打狗), 應該不用五桶了.

支持馬兄新post !
及支持各位!

引用:
原帖由 keithyiuchipan 於 2021-3-20 09:43 PM 發表

經過昨天中國當著走狗面前打主人, (以往都是在主人面前打狗), 應該不用五桶了.
可以不戰而統當然上算,但乘機亮亮劍嚇吓小日笨都唔錯嫁

報到🙋🙋🙋

支持!

引用:
原帖由 abba007 於 2021-3-20 09:11 PM 發表

我今朝都打咗科興,不過唔夠你快可能個早餐冇你咁豐富
你個宵夜要加料

支持支持!

引用:
原帖由 horse2014 於 2021-3-20 09:14 PM 發表

上一樓個人講左,中國係刻意係世界面前星老美二巴!如果有睇世界各討論區就知這二巴的影響力;如果有睇大陸討論區就知國人的振奮程度!
胡錫進講宜件事會記入史冊,這個肯定的,因為象徵西方霸權的完全沒落!
是的,而且今次中方強硬的態度,亦同時回應了三月十五日美國國防部長的說話。。。
今天中國的態度己表明了,誰怕誰要來的就來,不敢來!?
那,咱們就繼續壯大繼續發展啦!🤣🤣🤣

引用:
原帖由 explorerfnk 於 2021-3-20 09:15 PM 發表

師姐有無整電子針卡
冇呀~吾係會 send message 比我架咩??

引用:
原帖由 靚c9 於 2021-3-20 08:58 PM 發表
好野~我終於第一次搶先支持馬兄~

我先報告,今朝一早去打科興,全日正常,係針位有DD痛,比較囗渴,胃囗大好😝😝食左二餐,去埋 shopping ,完全冇異樣。

深深感受到做中國人的幸福,我呢二日同馬拉,大麻角,尾角及內地華人朋友whatsapp 吹水,個個都羨慕我可以有針打,仲要係科興!

我差吾多全部食哂😝😝😝😝
師姐勁呀

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-3-20 09:51 PM 發表

師姐勁呀
巧擦得~

全世界睇住楊部長當面串布冧,立了榜樣。
相信對老尾往後的外交工作造成不少麻煩。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]