• 瀏覽: 1,030,312
  • 回覆: 7,369
  • 追帖: 217
+972
引用:
原帖由 keithyiuchipan 於 2021-4-20 05:07 PM 發表

這就是回歸前後的分別。
大家仍敢說現在沒言論自由嗎?
藝術,我真係唔識😓

科興疫苗應對南非變種病毒抗體水平跌7成 復必泰跌10倍

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0420_00822_001.html

面對變種病毒只有全面封外國關,別無他法!!!

引用:
原帖由 小市民0009 於 2021-4-19 03:58 PM 發表
其實小笨自慰隊一定有情報知道解放軍嘅實力
亦明白自己什麼斤両
咁老尾或者小笨政府叫佢哋衝
肯定覺得自己係做炮灰
到時未打 心理同士氣已經輸咗先
小日笨喜歡賭國運,以前賭幾鋪勁嘢都贏咗 -甲午戰爭丶日俄戰爭,由一個落後海島農業國變身做世界列強之一。二戰的失敗,佢哋只認爲自己輸畀尾國的原子彈,非戰之罪,對於中國,佢哋從來唔認為自己輸咗畀中國。
今次眼見尾國下決心要跟中國反枱,佢哋認為係千載難逢機會,以尾國之力徹底打殘中國,尾國只求擊敗威脅自己霸權的中國,將中國大卸八塊而唔會對中國領土有野心,咁日笨就可以執死雞,蛙島就係日笨囊中之物,所以就算犧牲十萬八萬個自慰隊官兵,回報依然非常可觀。
如果尾國打唔敗中國,中尾兩敗俱傷,日笨就可以掙脫尾國條狗鏈,日笨可以做番一個正常國家。面對中國,日笨深明中國佬好易氹, 自己換一個首相,扮親華鳩吹一下中日友好,話咁易就搞掂中國。

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-4-20 06:12 PM 發表

最重要90歲老婦轉這麽多人銀行唔追問下嗎,,還是我地平民2,3億對去地係零花錢
尋晚新聞有講
- 有親戚陪過阿婆去銀行(冇理解錯,仲有騙徒一齊),但睇唔出有乜問題(???)
- 有銀行職員都起疑問過,當事人話用錢買山頂(?)豪宅…

引用:
原帖由 不基大大流彈 於 2021-4-20 06:14 PM 發表
昨天,賓佬宣示南海主權,沖的咁前?
始終兩頭蛇,攞着數啫。
同日笨一樣,竄尾國佬入局。
反正杜特爾特差唔多夠鐘囉上岸,南韓文在寅都面臨同樣問題,不同點在於落臺後被清算有多狠而已。
敲詐不成就通過“選舉”換人再扮失憶,尾角用敗燈代替侵侵玩嘅都系呢招。

引用:
原帖由 mickyhon 於 2021-4-20 06:36 PM 發表
科興疫苗應對南非變種病毒抗體水平跌7成 復必泰跌10倍

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210420/bkn-20210420162909936-0420_00822_001.html

面對變種病毒只有全面封外國關,別無他法!!!
許樹昌指,現時數據顯示能有效應對南非變種病毒,分別有美國藥廠強生及美國生物科技公司Novavax疫苗,兩者的抗體水平分別有52%及48.64%。

條友仲吹 Johnson & Johnson 疫苗托咩, 尾國都已經叫停依隻疫苗。

引用:
原帖由 大橋上一人 於 2021-4-20 06:37 PM 發表

小日笨喜歡賭國運,以前賭幾鋪勁嘢都贏咗 -甲午戰爭丶日俄戰爭,由一個落後海島農業國變身做世界列強之一。二戰的失敗,佢哋只認爲自己輸畀尾國的原子彈,非戰之罪,對於中國,佢哋從來唔認為自己輸咗畀中國。
今次眼見尾國下決心要跟中國反枱,佢哋認為係千載難逢機會,以尾國之力徹底打殘中國,尾國只求擊敗威脅自己霸權的中國,將中國大卸八塊而唔會對中國領土有野心,咁日笨就可以執死雞,蛙島就係日笨囊中之物,所以 ...
有道理👍👍👍又係偷雞執死雞,日本本土遲早完,日笨搵立足之地的心,可以以任何方式換取,人命小事而已!

引用:
原帖由 Vmc01354 於 2021-4-20 04:47 PM 發表

我就覺得奇怪點解聽落咁似某d著名ID😂😂
已經家傳戶曉

今日睇大台林鄭係愽鰲論壇眉彩飛揚地鼓勵全世界青年落戶大灣區,似乎佢已經肯定自己都會落戶大灣區工作!個人希望她 2022 後更上一層樓,畢竟她應該已完成中央給她的任務,剩下來,就靠 CY 了!

引用:
原帖由 horse2014 於 2021-4-20 07:45 PM 發表
今日睇大台林鄭係愽鰲論壇眉彩飛揚地鼓勵全世界青年落戶大灣區,似乎佢已經肯定自己都會落戶大灣區工作!個人希望她 2022 後更上一層樓,畢竟她應該已完成中央給她的任務,剩下來,就靠 CY 了!
cy接手暫時是一個最好的方案👍

引用:
原帖由 大橋上一人 於 2021-4-20 07:05 PM 發表

許樹昌指,現時數據顯示能有效應對南非變種病毒,分別有美國藥廠強生及美國生物科技公司Novavax疫苗,兩者的抗體水平分別有52%及48.64%。

條友仲吹 Johnson & Johnson 疫苗托咩, 尾國都已經叫停依隻疫苗。

嚴重副作用率1%, 佢快啲打啦, 唔打正契弟

尋晚收工去咗打科興、感覺有啲疲倦其他冇乜嘢

引用:
原帖由 喪班馬 於 2021-4-20 12:38 PM 發表

12273566 12273567
有良心就唔該唔好整啲奇則出嚟啦。咁多錢就好心賣平啲啦。

佢係特登沖埋去襲擊, 仲好意思話受害者係手拎住什麼武器的白衣人.
40個月判得唔夠重.