• 瀏覽: 6,482
  • 回覆: 56
+3
一、中方好似好勁寸到美方本身對黑人的人權問題,但美方已巧妙地美國一直有從歷史中汲取教訓及學習,反諷中方,令中方O Mouth。全世界即刻覺得美方有大將之風。

二、中方以為自己寸得好過隱,身在北京習大大就⋯⋯我有朋友話在海入面收到風,話已問緊啲高官,鋪排緊點比著數尾方,因為知道呢兩條友寸seven seven乃晒野,大大如果想繼續做多一屆,經濟民生一定唔可以出事,所以都好驚尾方唔同中國做生意。

(去廁所先,先後再分析⋯⋯)

引用:
原帖由 Bmw118i 於 2021-3-20 03:48 PM 發表
一、中方好似好勁寸到美方本身對黑人的人權問題,但美方已巧妙地美國一直有從歷史中汲取教訓及學習,反諷中方,令中方O Mouth。全世界即刻覺得美方有大將之風。

二、中方以為自己寸得好過隱,身在北京習大大就⋯⋯我有朋友話在海入面收到風,話已問緊啲高官,鋪排緊點比著數尾方,因為知道呢兩條友寸seven seven乃晒野,大大如果想繼續做多一屆,經濟民生一定唔可以出事,所以都好驚尾方唔同中國做生意。 ...
係國際男變女關係定國際女變男關係先

引用:
原帖由 Bmw118i 於 2021-3-20 03:48 PM 發表

二、中方以為自己寸得好過隱,身在北京習大大就⋯⋯我有朋友話在海入面收到風,話已問緊啲高官,鋪排緊點比著數尾方,因為知道呢兩條友寸seven seven乃晒野,大大如果想繼續做多一屆,經濟民生一定唔可以出事,所以都好驚尾方唔同中國做生意。 ...
你主修老作就真。

主修與賓賓搞國際關係

樓主厲害

引用:
原帖由 SOMA1963 於 2021-3-20 04:12 PM 發表

係國際男變女關係定國際女變男關係先
佢主修skype

引用:

讀過國際關係的人真是勁, 很有國際視野, 不過我等中國香港人, 真的不明白, 不過你放心, 不是你的問題, 是我的程度皚你差太遠.
只知道中國講出了世人不敢說的事實.

樓主係白卡人仕

引用:

嘻嘻,你去厠所食屍啦

引用:

你喺國際賓館賣屎怱咋?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]