• 瀏覽: 810
  • 回覆: 19
英國首相約翰遜周五(19日)與4個在《港區國安法》生效後移居當地的港人家庭作視像對話,了解他們來英的目的及需求。他表示對...

咁得閒點解唔了解下敍利亞,伊拉克,非洲嘅難民,偏偏只係香港難民?唔通係想了解下香港難民到底有冇錢?冇錢就落閘?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210320/mobile/bkn-20210320144131448-0320_00822_001.html

做戲真係

我反而想了解呢班鬼佬點解甘有特殊辟好大搞殺人放火曱甴專屎黎移民

中共打壓, 生不如死, 仲洗問的咩

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-3-20 03:33 PM 發表
梗係問有冇$啦。冇就叫香港難民讕屍啦

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-3-20 03:33 PM 發表
應該即刻將手機元朗白衣人打女人婦孺的片⋯透過視訊播給約汗遜睇
有人計畫在東京奧運時大播這些片段在全日本
相信必非常震撼
英美係幕後導演,點會冇原片呀, imax添呀

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-3-20 03:33 PM 發表
應該即刻將手機元朗白衣人打女人婦孺的片⋯透過視訊播給約汗遜睇
有人計畫在東京奧運時大播這些片段在全日本
大陰蒂國,專收去陰間享哭之人,川普雞仔冇得去尾國,專投大險國😁😁😁

原因咪有英丶美背後支持革命,做吓show都要收些少人

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-3-20 03:33 PM 發表
生不如死,咁喺香港賴死嘅黃🐶做咩唔去自殺,要留港偷生呢?

200幻隻黃🐶一齊跳落維港自殺都幾壯觀下,可以拍紀錄片

nice president

無聊

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-3-20 03:45 PM 發表
個世界大局勢係點⋯好明顯啦
智障才淪為客
大勢咪係黃🐶敗走香港,要去英國做難民,或者做D陰國人唔做嘅低級工種囉

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]