• 瀏覽: 3,775
  • 回覆: 45
英國首相約翰遜接種阿斯利康與牛津大學研發的新冠疫苗,並與4個剛以英國國民(海外)護照簽證(BNO Visa)移居英國的香港家庭進行視像通話,歡迎他們選擇英國定居,並指他們未來一定感受到英國是他們的合適

嘩,真係好多啊。
完全超出全球嘅期望啊

新聞來源連結:

https://inews.hket.com/article/2 ... 至今2.7萬人申請?mtc=80010

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2021-3-20 03:09 PM 發表

又話有200萬
得27000咋!
200幻+1wor

我無bno,  有我會走

點解你地有都唔走, 咁好機會

個幾月已經27000..

頭一年15萬人唔出奇...

引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2021-3-20 03:16 PM 發表

咁要幾多年先走得晒200幻+1呀 ?

引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2021-3-20 03:16 PM 發表

要走嘅嗱嗱啉都走啦

開始就系巔峰。你估打疫苗越打越多?開放都唔多人去。後面仲小。仲有到時住唔店幾年既。估計真正到英國定居既有一萬多小小。。未計香港會唔會取消雙國籍。

引用:

原文只係27000個申請,但我唔知申請係咪家庭為單位,如果係的話就好誇張了,個幾月27000個家庭,以每個家庭3個人計算就已經80000人了

手足們快D去揾約翰遜喇..

黃人毒媒狂谷都係得2.7萬人移民咋

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-3-20 03:21 PM 發表

要走嘅嗱嗱啉都走啦
咪係, 講到英國咁好 ,香港咁唔好, 都唔知仲係到賴死等咩...

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-3-20 03:04 PM 發表
英國首相約翰遜接種阿斯利康與牛津大學研發的新冠疫苗,並與4個剛以英國國民(海外)護照簽證(BNO Visa)移居英國的香港家庭進行視像通話,歡迎他們選擇英國定居,並指他們未來一定感受到英國是他們的合適

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2910000/2912058/BNO_Visa_1024.jpg

嘩,真係好多 ...
Boris Johnson好嘢, 為社會可能出現既Anti - BNOs, 打定疫炎~

淆底

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]