• 瀏覽: 2,821
  • 回覆: 22
+2
咁你仲唔快D 去英國。

放心,英國新發現既變種好屎,果D 話佢地唔怕疫苗既都係假新聞。

你都幾廿歲,只會自然死,唔會新冠死。

咁你仲唔快D 屎去英國. 

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-3-19 07:18 PM 發表
佢哋已經預備學生復課,亦可以開關,旅遊業好快會復蘇!

但大陸仍然得好少人肯去打疫苗!仍然有排鎖國唔通關,咁即係代表咗啲咩呢?
代表你係天才囉,咁都要問!

可以公布一下 英國施打疫苗死了 幾百人了嗎???
第一周施打 33萬人 都死了 197
現在  死了多少人
可以公布一下嗎???

支持輸出曱甴,清潔香港運動!!!

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-3-19 07:18 PM 發表

但大陸仍然得好少人肯去打疫苗!仍然有排鎖國唔通關,咁即係代表咗啲咩呢?
思維錯誤,每個國家情況唔同,人與貨物通關已經係兩個不同領域。樓主俾心機學習多元思考,唔好停留在打咀砲階段,或者出去見下工都有幫助。

引用:

有無資料來源?
真定假?

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-3-21 07:24 PM 發表

咁講真係無敵!

為什麼人地考第一,你考第尾?
每個人情況唔同!

為什麼A店跑到幾千萬生意,你哋十萬都無?
每個店情況不同!

嘩!無敵!
跟著別人走未必係好事,人地用幾十萬條命為代價行出嚟嘅路,我哋用唔著去跟的。

凡事都有利弊,跟著人做都未必有同一結果,你出嚟做過事就知,人浮於事,唔係只睇數據然後亂做的。

你心浮氣噪,能想想你的決定是影響千千萬萬人的性命,不是單單落台可以了事的,如果你有更好的提議,就應該好好貢獻,做一個有擔當嘅人。

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-3-21 07:17 PM 發表

268萬人已打第一 dose
一早要放啦

證明共產黨想搞封建制度

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]