• 瀏覽: 3,299
  • 回覆: 56
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-3-19 05:21 PM 發表
大陸指引科興疫苗數據不足
不適合長者接種唔係咩???
來源?,??

醫護無需咁善心,由得藍絲打科興,由得呢D on 9人去死

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-3-19 05:24 PM 發表
唔係需要解釋清楚副作用???
有病
乜野團體認為唔需要解釋副作用?!
解釋副作用可以鳩up既咩。

飲水都會死人,你試下三日唔好飲。

葵青區只得一間林士德體育館
都唔係醫管局運營

引用:
原帖由 普通話太難學 於 2021-3-19 05:41 PM 發表

場內有告示,見到有人想影相,立即被職員阻止。
葵涌科興疫苗注射中心的卓健醫療服務<<<<佢係私家診所,何來變咗葵涌科興疫苗注射中心

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-3-19 04:52 PM 發表
唔影低過程????
老點新聞, 作文匯報

馬仲雞呢

黑醫護 一直都是這樣 抹黑 中國任何東西

明明科興在 印尼 87還是多少
土耳其最先公布是 92%
最終公布是 80幾!!

巴西的公布數據 確認標準 是 與  BNT 臨床試驗
與確診標準都不一樣

這些醫護都能這樣抹黑!!

你覺得它們能不知道 兩者的 臨床試驗與 確診標準不同嗎??
作為醫護它們肯定知道

只是為了抹黑科興而已!!!

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-3-19 05:21 PM 發表
大陸指引科興疫苗數據不足
不適合長者接種唔係咩???
打復必泰咪一樣會有事

引用:
原帖由 曹三豐 於 2021-3-19 04:37 PM 發表
https://dw-media.dotdotnews.com/dams/product/image/202103/19/60544d06e4b0b801672f54a11.jpg

有讀者報料,葵涌的科興疫苗注射中心有「黑醫護」向輪候人士散播不實資訊,意圖抹黑科興疫苗,有社區團體批評「黑醫護」的行為有欠專業,阻礙抗疫進程,並促請政府介入調查事件。

據了解今早(19日)上午8時許有市民到 ...
想知哩間係邊間診所?
寫到好權威咁,打咁伏必中出事既係咪可以搵哩間診所醫生負責?

有無兄弟知?

附件

Screenshot_20210319-215851_Facebook.jpg(125.71 KB)

以眼還眼都沒有後果,就出現現今。。。

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-3-19 08:37 PM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210309/mobile/bkn-20210309033005390-0309_00822_001.html

專家倡倣效內地及澳門 列明「60歲以上不建議接種」新冠疫苗

前一排一早有講
何栢良舉例指

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]