• 瀏覽: 3,696
  • 回覆: 51
+2
引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-3-19 01:41 PM 發表
多國正為民眾接種新冠疫苗,馬來西亞也正為民眾接種新冠疫苗。馬來西亞有女護士接種新冠疫苗後心臟病發死亡,但當局認為這名醫護死亡與接種新冠疫苗無直接關係。 【新冠疫苗】墨西哥發現假俄羅斯疫苗 藏在急凍汽水

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2910000/2911019/20cafp016__1024_1024.jpg

...
有就緊, 封曬口唔講遮 曱甴話只准黑國貨, 為西藥護航

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-3-19 01:49 PM 發表

呢度嘅手足打咗未啫
13萬手足  預約咗!

等等!不急!

BNT   

引用:
原帖由 飛機場7 於 2021-3-19 02:03 PM 發表
高官打葡萄糖!迫港人打毒針!科興殺人!
CCAP, 散播謠言. 已報

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2021-3-19 02:19 PM 發表

13萬手足  預約咗!

等等!不急!
你講真架?

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2021-3-19 02:04 PM 發表

你家人打科興 死咗??

🤣👍

唔打最安全

得二成七人打廢水,七成三人打科興,香港人始終都相信科興,係啲磚家死都話無數據,香港人費Q事理班磚家

打疫苗而死亡,又係唔關疫苗事,咁點解打左會死呢

引用:
原帖由 大肥肥綿羊 於 2021-3-19 02:39 PM 發表
得二成七人打廢水,七成三人打科興,香港人始終都相信科興,係啲磚家死都話無數據,香港人費Q事理班磚家
最慘係啲人唔認錯

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-3-19 02:26 PM 發表

你講真架?
復必泰疫苗  開放3月10日至30日的預約時段,名額共有14萬!

接種率90%=  13萬手足接種!

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-3-19 01:41 PM 發表
多國正為民眾接種新冠疫苗,馬來西亞也正為民眾接種新冠疫苗。馬來西亞有女護士接種新冠疫苗後心臟病發死亡,但當局認為這名醫護死亡與接種新冠疫苗無直接關係。 【新冠疫苗】墨西哥發現假俄羅斯疫苗 藏在急凍汽水

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2910000/2911019/20cafp016__1024_1024.jpg

...
你期待已久了吧

引用:
原帖由 飛機場7 於 2021-3-19 14:03 發表
你咁激動應該父母打完針死了

引用:
原帖由 andlong 於 2021-3-19 14:39 發表
打疫苗而死亡,又係唔關疫苗事,咁點解打左會死呢
你當打了疫苗長生不死

引用:
原帖由 飛機場7 於 2021-3-19 02:03 PM 發表
你係飛機場?

身材?

呢度講緊死者打輝瑞?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]