• 瀏覽: 3,040
  • 回覆: 47
+10
不只是人權問題吧,英國不願見到中國比英國強大,過唔到自已心理質素,但當今搵錢,美國市場已養不起全世界

英語系國家表裏不一好正常
海賊DNA天性難改

人權議題要繼續高舉
人仔亦絕對不可以少賺
我都係靠賺人仔
唔代表我要支持中國嘅一切做法
唔代表我唔可以對中國嘅一些政策提出異議

中國啋你小陰蒂國都傻。你脫歐已經衰衰咁,仲要挑釁中國,中國將你像袋鼠國一樣,經濟制裁。核電唔幫你造,高鐵唔幫你建,等你20年後才有。

去佢老尾吧!蛇鼠ㄧ窩!

脫得歐就預咗做孤兒仔,做咗孤兒仔就要揾碼頭泊,今時今日泊碼頭唔係中就係美,泊中國碼頭一來人家未必啋你,二來英國佬過唔到自己心理關口,剩番老美,跟得老美搵食就預咗要為主子做醜人,但英國佬有一種本事,做走狗得嚟又可以狐假虎威,自欺欺人,夠哂阿Q!!

黃絲標籤的奶共?!

引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-3-19 10:46 AM 發表
黃絲標籤的奶共?!
英國已經淪落,唔奶共,就奶美,完全無曬大國之風。不自量力去脫歐,以後只能做三流國家,或成為美國附。

引用:
原帖由 simpson777 於 2021-3-19 10:28 AM 發表
不只是人權問題吧,英國不願見到中國比英國強大,過唔到自已心理質素,但當今搵錢,美國市場已養不起全世界
更正
中國四十年前已經強大過英國
當年中國話要收返香港,英國提出主權換治權,中國企硬,英國聲都冇得聲。
相對1982, 英國出兵保住福克蘭群島同阿根廷開戰

引用:
原帖由 simpson777 於 2021-3-19 10:28 AM 發表
英國已經只係小國好耐, 同中國比??

同香港啲黃屍政棍一9樣, 都係係表裡不一.

西方政客表裡不一是常識睇吧

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2021-3-19 10:24 AM 發表
英國外交大臣藍韜文(Dominic Raab)香港時間3月17日晚上出席美國阿斯彭安全論壇的虛擬論壇時稱,英國在地球、全球經濟,生態系統有道德責任以及不

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200524/341279668781060096.jpeg/aKGgq52wQ9ejqu0_vbb6LkkQBzXQ9mGp_Lj7__y4-_8?v=w1280r16_9
其實逃犯許智峯已經話畀大家聽,英國佬已經開始做緊嘢啦🤭

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]