• 瀏覽: 5,396
  • 回覆: 46
引用:
原帖由 SOMA1963 於 2021-3-18 05:52 PM 發表
早日解放台灣, 等我拉D女戰俘去秘密審訊
由我押解周子瑜,雞扒妹等台獨份子,由福建遊街示眾至北京,再交由主席續個親自拷問

一粒氫彈從發射到爆炸的時間,一粒不降就再來多一粒的時,留島不留人,我們不養白眼狼

引用:
原帖由 bgjan 於 2021-3-19 05:14 PM 發表
一粒氫彈從發射到爆炸的時間,一粒不降就再來多一粒的時,留島不留人,我們不養白眼狼
台灣人也是相當現實, 攪不好老解軍隊開始集結, 菜菜子就投降了.

引用:
原帖由 心水清 於 2021-3-18 07:51 PM 發表
直接殺咗菜豬頭,唔使打仗。

引用:
原帖由 8d 於 2021-3-20 06:04 PM 發表

証明不懂台灣人, 殺了菜菜子不會停止反抗, 只要他們間唔中攪吓你就煩了.

應該within 54小時,不多於72小時
二萬傘兵自備乾糧可捱三日

攞曬佢啲 F16v去玩日本玩👍

引用:
原帖由 SOMA1963 於 2021-3-18 04:36 PM 發表
應該唔使一星期.
台灣貪污問題嚴重,光天化日收片都無事,邊個唔搞事喎。

引用:
原帖由 SOMA1963 於 2021-3-18 06:46 PM 發表

菜菜子只會去帛琉.
乜佢唔係去佢嘅終極契爺 - 美國咩?!

引用:
原帖由 GP03SE 於 2021-3-19 12:11 AM 發表
相信台灣軍隊好快投降,實力,待遇和認同都差太遠了
尤其係依家新一代台灣軍人, 都普遍畀人話係"草莓兵", 唔挨得。

引用:
原帖由 SOMA1963 於 2021-3-19 05:26 AM 發表

只要死傷不太大, 台灣人係唔會反抗.

因為要打的話, 台灣人知一定輸, 投降機會好大.

其實阿爺都唔想管, 同香港一樣給自治就得.
除非到時美國出兵協防台灣。

引用:
原帖由 Kai_Fong 於 2021-3-21 04:49 PM 發表

乜佢唔係去佢嘅終極契爺 - 美國咩?!
美國驚中國反面

引用:
原帖由 Kai_Fong 於 2021-3-21 04:53 PM 發表

美國出兵要討論2星期, 仲要2到3 星期同大陸定軍需品, 到時恐怕中華民國都巳經消失. 不過美國巳經係帛琉準備咗臨時政府嘅office.

引用:
原帖由 Kai_Fong 於 2021-3-21 04:53 PM 發表

到今日,美國對協助台灣和日本都係用模糊的字眼,例如美日安保條約係講會「共同應對」,而吾係出兵協防。

引用:
原帖由 ray99hk 於 2021-3-21 06:04 PM 發表

到今日,美國對協助台灣和日本都係用模糊的字眼,例如美日安保條約係講會「共同應對」,而吾係出兵協防。
泛民應該好明白歐美幾撐佢地,因為已經出左聲明「深切關注」佢地。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]