• 瀏覽: 4,239
  • 回覆: 89
引用:
原帖由 maldini1967 於 2021-3-18 09:50 PM 發表

一班西人,遠渡重洋,由大陰蒂國去到美洲搶奪資源,成立地區政府,然後勾結外國,奪權自立,恩將仇報,屠殺原居民,掠奪黃金鑛,依個係乜國家?

二戰後,該國冇任何一位總統可以稱其為「和平時期嘅總統」。譬如,第33任總統杜魯門任期期間,發動了朝鮮戰爭;第34任總統艾森豪威爾任期期間,美國武裝入侵黎巴嫩、多米尼加共和國和剛果;第35任總統肯尼迪任期期間,美國武裝入侵古巴豬灣、干涉越南;第36任總 ...
有名你叫:美狗

不過轉移視線無用,佢有再咁做就直接制裁佢,如果唔係就唔使理佢,直接否定就是了

美國所有嘢,幾乎都係不斷透過戰爭、屠殺搶掠得返嚟,強盜本質,滅絕人性,殺人越貨,無惡不作。

土地搶返嚟,奴隸搶返嚟,人才搶返嚟,財富搶返嚟。

相反,中國人、印第安人等係受害者,被壓逼!

我地中國人,俾佢地列強用盡各種卑鄙無恥下流手段,搶掠盡財富資源,變咗冇機會接受教育,接受醫療等,三餐都不繼,人民不溫飽,衣不蔽體,餓死無數,影響深遠!相反佢地利用搶掠資源財富發展自己國家。

大家去英美法日等博物館,就會見到大量被搶掠嘅中國及其他國家文物,證據確鑿!

有口話人無口話自己係尾角崩潰既原因

以前有套電影(The Last of the Mohicans最後的摩根戰士)講老英點滅絕印第安人
鬼老唔提點趕盡殺絕印第安人?

引用:
原帖由 2013yuki21 於 2021-3-19 09:38 AM 發表
以前有套電影(The Last of the Mohicans最後的摩根戰士)講老英點滅絕印第安人
鬼老唔提點趕盡殺絕印第安人?
中美會面應該狠狠打佢一巴

人權理事會上,
中國嚴辭批美「過去種族滅絕罪惡歷史」

美狗到處搶奪偷掠是本性,
是一貫作風, 一貫的習慣!

支9死開la

引用:
原帖由 kwokk2014 於 2021-3-19 09:53 AM 發表
人權理事會上,
中國嚴辭批美「過去種族滅絕罪惡歷史」

美狗到處搶奪偷掠是本性,
是一貫作風, 一貫的習慣!
大陸要喺國際上面越嚟越有姿勢先得

人哋係過去嘅事
而且已經認咗差
做梗好多改變及補償
但中國係依家做梗喎
中國會唔會太過唔知醜

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-3-19 10:45 AM 發表
人哋係過去嘅事
而且已經認咗差
做梗好多改變及補償
但中國係依家做梗喎
中國會唔會太過唔知醜
有嘥證據,做咗好多改變同補償?例如呢?
大陸做緊乜嘢?有乜嘢證據先?

白宮回應:過去種族滅絕皆因佢地未夠民主,不符普世價值,比美國解放後,有幸全者乃成功體現

二十年前,怎能想象中國有能力指罵美國!

剩係尾國「族群政策」!!!「持槍權」!!!「警暴」等罪狀都有排數!!!

美國攪掂選舉舞弊未?? 法院得閒處理未?? 執法未??
主流霉體肯報導未??社交霉體放棄政治打壓未
人民知情權有未???

自己都無人權民主,選舉選到第三世界國家咁,
同金仔選舉有乜分別,同獨裁有乜分別??

其實仲有乜好講??

⋯⋯

文革整死幾多中國人,提都唔提

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]