• 瀏覽: 2,264
  • 回覆: 30
+3
47名攬炒政棍被控「串謀顛覆國家政權罪」,大部分被告正還押候審。近排頻頻利用探監、旁聽刷存在感的「過氣奀星」阮民安,噚日又在fb出帖話,去咗荔枝角收押所探望「獨人」劉頴匡,同行嘅仲有劉頴匡的女友黃于喬㖭。阮民安透露,劉頴匡今日開始被安排去貼信封,話都有幾十蚊一個禮拜㗎.........

事實再三證明,「黃帶軍」的錢堪稱世上最容易賺。快速致富之路,太使人心動。

新聞來源連結:
https://www.dotdotnews.com/a/202103/18/AP6052d1abe4b098609f9ccc7f.html

又學痴風買貝沙灣?

契弟捐錢喇

資助港獨嘅人算唔算都犯咗國安法呢?

當然眾籌網站唔會畀資料警方,但如果拉到當事人,唔排除會供出部份資料,幫助追查。

還押候審..................................劉頴匡今日開始被安排去貼信封,話都有幾十蚊一個禮拜㗎。

還押候審要做野咩??

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-3-18 03:02 PM 發表
還押候審..................................劉頴匡今日開始被安排去貼信封,話都有幾十蚊一個禮拜㗎。

還押候審要做野咩??
我都想問同樣問題, 有無專家可以解答到?

我見到張相, 好似係阮同劉講, 放心坐阿嫂交比佢照顧.

引用:
原帖由 xshellsolong 於 2021-3-18 03:07 PM 發表

疑犯冇理由要做野??

引用:
原帖由 xshellsolong 於 2021-3-18 03:07 PM 發表

驚佢頂唔順

哇,女友對車頭燈咁貼住不死小強既

丐幫

阮民安咁快就同劉穎匡做咗「襟兄弟」?

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-3-18 14:44 發表
47名攬炒政棍被控「串謀顛覆國家政權罪」,大部分被告正還押候審。近排頻頻利用探監、旁聽刷存在感的「過氣奀星」阮民安,噚日又在fb出帖話,去咗荔枝角收押所探望「獨人」劉頴匡,同行嘅仲有劉頴匡的女友黃于喬㖭。阮民安透露,劉頴匡今日開始被安排去貼信封,話都有幾十蚊一個禮拜㗎.........

事實再三證明,「黃帶軍」的錢堪稱世上最容易賺。快速致富之路,太使人心動。

新 ...
全部都係喪鏍絲俾架。

似阮民安同自己條女合照

吾係有女食,點會咁出力吖,兄弟

引用:

朋友妻,咪走雞,何況係手足添呢。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]