• 瀏覽: 2,858
  • 回覆: 24
真正攪亂香港,破壞香港,損害香港經濟的,是中國新冠病毒。
關立法會什麼事? 關選舉什麼事?
立法會選舉點亂都好,反修例事件及示威,持續都有一年,經濟好,失業率低keep住是3%,各行業沒有倒閉潮,經濟仍唱好。相觀,大陸的新冠病毒下,經濟崩潰及裁員7%失業率。

請認清事實真實,不要給魚目混珠!

中共及大陸實驗室都是在做危害國家及香港安全的事。

最危害國家及香港安全的是大陸實驗室及啞口唔認的中共。

引用:
原帖由 artumfa 於 2021-3-17 06:20 PM 發表
真正攪亂香港,破壞香港,損害經濟的,是中國新冠病毒。
立法會選舉點亂都好,經濟好,失業率仍低,各行業沒有倒閉潮,經濟沒有現在這麽差及裁員。

真正攪亂香港,破壞香港,損害經濟的,是中國新冠病毒。

中共及大陸實驗室其實都是在做危害國家安全的事。
中共不嬲唔理香港死活, 有油水就揸, 有咩數要找就搵香港

香港沒有足夠工業和農業, 一直係依靠服務金融業, 而金融服務業係靠大陸, 如果大陸唔掂, 香港都唔會好.

引用:
原帖由 artumfa 於 2021-3-17 06:20 PM 發表
立法會選舉點亂都好,反修例事件及示威,持續都有一年,經濟好,失業率低keep住是3%,各行業沒有倒閉潮,經濟仍唱好。相觀,大陸的新冠病毒下,經濟崩潰及裁員7%失業率。

中共及大陸實驗室都是在做危害國家及香港安全的 ...
D毒係你美爹在德特里克堡實驗室放架!!!

係美國新冠病毒

文宣水平太低

美國感染患者比較多,證明病毒一早系美國流傳了!
     o゚*。o
恭喜! /⌒ヽ*゚*
  ∧∧ /ヽ  )。*o
 (・ω・)丿゙ ̄ ̄゜
ノ/ /    ッパ
ノ ̄ゝ美國病毒!

美國唔俾人入去馬里蘭州病毒研究所調查,
好明顯身有屎,
然後拼命老屈中國,
反而中國大大方方畁世衛專家組入去武漢調查
然後話無可能由武漢病毒中心出黎!!!
稍有常識理智嘅都識得分析,
偏偏有啲傻仔相信毒果同老美嘅奸計!
病毒從何而來,
基因圖譜係未來就會開解!

樓主同褲浪係咪同一個組織派黎散播謠言?
完全冇提供任何證據靠把口UP就可以造謠抹黑
好歹另一位褲浪仲會引用大妓院,有事就推俾大妓院
唔知樓主呢種毫無根據散播謠言,有冇違反國安法?

樓主所講嘅亂只係經濟嘅亂, 同意.

但香港嘅亂唔只係經濟, 還有政治和社會治安, 呢D係人禍.

引用:
原帖由 artumfa 於 2021-3-17 18:20 發表

中共及大陸實驗室都是在做危害國家及香港安全的 ...
黃畜今後無哂發言權,只能在香討打打飛機

引用:
原帖由 sclee1209 於 2021-3-18 01:30 PM 發表
樓主同褲浪係咪同一個組織派黎散播謠言?
完全冇提供任何證據靠把口UP就可以造謠抹黑
好歹另一位褲浪仲會引用大妓院,有事就推俾大妓院
唔知樓主呢種毫無根據散播謠言,有冇違反國安法?
當然無啦,樓主講嗰啲點算謠言呢,最多都只係一篇廢話啫,講廢話唔算違返國安法。
乜嘢人係忠誠嘅廢物?嗱,樓主呢啲咪就係美帝嘅忠誠廢物囉。出啲帖講嘅嘢完全無料到,連白痴嘅都知係廢話,完全係倒緊美帝嘅米啫。

你講出事實 中央除左國安法 呢年幾來 香港都係自生自滅

主題標籤 #立法會
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]