• 瀏覽: 922
  • 回覆: 15
「黃店」靠得住,豬乸都會上樹!有「黃絲」網民日前喺多個「黃谷」fb專頁發帖,大呻喺「黃店」「amflare.hk」網購聖誕禮物後,卻收到隻爛杯,冇盒仲要爛到有4條裂痕,隨後想退換,但就反而俾間「黃店」稱佢「老屈」,又推託要搵速遞公司賠,又話只賠一半,又要佢提供開箱影片,證明隻杯一打開已經係爛,仲喺IG發帖公審,話「以為自己係客就大_晒嘅人,真係長知識了」。
咁做生意,唔少「黃絲」都忍唔住開口鬧爆「啲態度差×到呢!」、「好無賴!」結果,「amflare.hk」喺班「手足」狂鬧下,最後都跪低咗...

https://www.dotdotnews.com/a/202012/14/AP5fd70b55e4b0fde03705235c.html

黃狗黃店真係垃鳩圾,
連自己友手足都搵笨柒。

引用:
原帖由 moyy 於 2021-3-17 05:51 PM 發表
「黃店」靠得住,豬乸都會上樹!有「黃絲」網民日前喺多個「黃谷」fb專頁發帖,大呻喺「黃店」「amflare.hk」網購聖誕禮物後,卻收到隻爛杯,冇盒仲要爛到有4條裂痕,隨後想退換,但就反而俾間「黃店」稱佢「老屈」,又推託要搵速遞公司賠,又話只賠一半,又要佢提供開箱影片,證明隻杯一打開已經係爛,仲喺IG發帖公審,話「以為自己係客就大_晒嘅人,真係長知識了」。
咁做生意,唔少「黃絲」都忍唔住開口鬧爆 ...
黃店,看目前,賺左先,厄左先,坐監先算

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2021-3-17 07:09 PM 發表

犯狗+曱甴齊坐監,哈哈

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 17-3-2021 07:09 PM 發表

曱甴手足都中伏

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-3-17 07:30 PM 發表

犯狗+曱甴齊坐監,哈哈
搵快錢丶黑金的結果。

引用:
原帖由 moyy 於 2021-3-17 10:30 PM 發表

搵快錢丶黑金的結果。
純純正正 食人血饅頭

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2021-3-18 07:12 AM 發表

純純正正 食人血饅頭
最扒街連自己人都照食。

引用:
原帖由 moyy 於 18-3-2021 09:27 AM 發表

最扒街連自己人都照食。
黃狗店話之你班友死活,最緊要有得刮...

引用:
原帖由 moyy 於 2021-3-18 09:27 AM 發表

最扒街連自己人都照食。
大曱甴 為咗黑錢 老豆老母都冇情講

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-3-18 03:11 PM 發表

大曱甴 為咗黑錢 老豆老母都冇情講
好似文革咩樣 隊自己老豆老母出嚟 香港曱甴 而家就係做緊樣嘢

引用:
原帖由 生果轉貼圓 於 2021-3-18 03:30 PM 發表

好似文革咩樣 隊自己老豆老母出嚟 香港曱甴 而家就係做緊樣嘢
呢班曱甴真係無藥可救。

引用:
原帖由 moyy 於 2021-3-18 04:02 PM 發表

呢班曱甴真係無藥可救。
靠厄為生

引用:
原帖由 WongManTat 於 18-3-2021 06:57 PM 發表

靠厄為生
黃狗丶曱甴多騙徒

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-3-18 11:29 PM 發表

黃狗丶曱甴多騙徒
呃得多 始終有日大家會醒覺

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2021-3-19 07:29 AM 發表

呃得多 始終有日大家會醒覺
四合一今日又唔食飯啦抹黑煽動仇警

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]