• 瀏覽: 1,278
  • 回覆: 15
+2
修例風波期間,警方和示威者去年11月在香港中文大學發生激烈衝突,中大二號橋被暴徒非法佔據受嚴重損壞。中大學生會校園電台近日在facebook透露,幹事會臨時行政委員會與書院學生會原本安排今年11月舉行「中大保衛戰」回顧活動,並已發布宣傳海報,但海報發布後不足一小時後,校方便已聯絡學生會要求刪除。
中大校園電台透露,學生會幹事指收到校方電話,要求他們立刻刪除相片,因宣傳海報涉及「光時」字句,及有前任校長沈祖堯及現任校長段崇智的頭像。
中大發聲明表示非常關注事件,內容或涉嫌違法以及不當使用頭像...
中文大學校園部分設施去年被暴徒長期非法佔據。

中文大學校園部分設施去年被暴徒長期非法佔據。
https://www.wenweipo.com/a/202011/05/AP5fa3930be4b0fbfd2536d61c.html

國安法已成立中大啲高層你估唔驚節濕,
仲俾你班大學雞曱甴搞搞震咩!

引用:
原帖由 moyy 於 2021-3-17 05:43 PM 發表
修例風波期間,警方和示威者去年11月在香港中文大學發生激烈衝突,中大二號橋被暴徒非法佔據受嚴重損壞。中大學生會校園電台近日在facebook透露,幹事會臨時行政委員會與書院學生會原本安排今年11月舉行「中大保衛戰」回顧活動,並已發布宣傳海報,但海報發布後不足一小時後,校方便已聯絡學生會要求刪除。
中大校園電台透露,學生會幹事指收到校方電話,要求他們立刻刪除相片,因宣傳海報涉及「光時」字句,及有前 ...
國安攪掂曱甴

引用:
原帖由 moyy 於 17-3-2021 05:43 PM 發表
中大校園電台透露,學生會幹事指收到校方電話,要求他們立刻刪除相片,因宣傳海報涉及「光時」字句,及有前 ...
段老狗精咗,費事又被大學雞曱甴過一戙

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2021-3-17 07:05 PM 發表

國安攪掂曱甴
曱甴全部企喺度眼定定。

引用:
原帖由 moyy 於 2021-3-17 10:04 PM 發表

曱甴全部企喺度眼定定。
吹咩 大學甲甴屋 分分鐘 俾人噴國安殺蟲水

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2021-3-18 07:05 AM 發表

吹咩 大學甲甴屋 分分鐘 俾人噴國安殺蟲水
觸犯國安法嗰啲大學曱甴,
逐隻逐隻拉...

引用:
原帖由 moyy 於 18-3-2021 09:13 AM 發表

觸犯國安法嗰啲大學曱甴,
逐隻逐隻拉...
猶如甕中捉鱉

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-3-18 11:34 AM 發表

猶如甕中捉鱉
保安睇唔過眼呀
即刻 報警
你估好似初期咁呀
畀曱甴旭下就打

附件

20200422_e495873a3321912281f6K3LD2py515GJ.png(335.16 KB)

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-3-18 03:22 PM 發表

保安睇唔過眼呀
即刻 報警
你估好似初期咁呀
畀曱甴旭下就打
大學嘅保安人員,
都俾班壞腦大學曱甴玩唔少啦。

引用:
原帖由 moyy 於 18-3-2021 03:43 PM 發表

大學嘅保安人員,
都俾班壞腦大學曱甴玩唔少啦。
如今仲唔揸正嚟do咩

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-3-18 05:57 PM 發表

如今仲唔揸正嚟do咩
大學曱甴是害蟲

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-3-18 07:05 PM 發表

大學曱甴是害蟲
大學曱甴屋

引用:
原帖由 生果轉貼圓 於 2021-3-18 11:23 PM 發表

大學曱甴屋
依家散晒囉。

引用:
原帖由 moyy 於 2021-3-19 12:01 AM 發表

依家教晒囉。
曱甴竇 唔安全 因為有,國安+803 殺蟲水

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2021-3-19 07:28 AM 發表

曱甴竇 唔安全 因為有,國安+803 殺蟲水
任你玩啦 大學曱甴

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]