• 瀏覽: 6,559
  • 回覆: 82
+3
外國傳媒報道,緬甸當局認為,「國際大鱷」索羅斯旗下的緬甸開放社會基金會,涉嫌資助示威者發起罷工運動,已逮捕基金會一名幹部

西方國家又屈中國搞? 點解個黑手又係Soros? 當年搞到亞洲金融風暴...

2010年來港開Office. [開頭以為搞金融風暴2.0]... 點知..  2011年發生第一次佔中, 2013 年第二次佔中.. 去年黑暴唔知又有無佢份呢?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20210316/bkn-20210316170032925-0316_00842_001.html

其實Soros 大約係2010 年... 係香港開左個Office too......

* 2011 年就有第一次佔中....
* 2013 年就第二次佔中...
* 跟住咁岩香港就出現佔中/黑暴

點解時間上咁岩架?

附件

abbr_45c8fa08044664a31624d9c7a7cea39b.png(18.8 KB)

引用:
原帖由 cskch 於 2021-3-17 08:30 AM 發表
外國傳媒報道,緬甸當局認為,「國際大鱷」索羅斯旗下的緬甸開放社會基金會,涉嫌資助示威者發起罷工運動,已逮捕基金會一名幹部

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20210316/photo/bkn-20210316170032925-0316_00842_001_01b.jpg?20210316193112

西方國家又屈中國搞? 點解個黑手又係Soro ...
應該全部驅逐出境

引用:
原帖由 神殿老子 於 2021-3-17 08:47 發表

應該全部驅逐出境
緬甸發現得太遲了.

緬甸軍方會唔會對索羅斯發出全球追殺令

「國際大鱷」根本係特工
我估香港金融界都唔少呢類人.

緬甸越亂越好,有多啲戲睇

應該列為全球不受歡迎淫物🤔🤔

好多人想整死香港.黎拖累祖國

「美國魔爪」沾滿世界各國無辜者鮮血。

引用:
原帖由 mydreams 於 2021-3-17 09:05 AM 發表
好多人想整死香港.黎拖累祖國
放件~東方烏克蘭係中國旁邊~你話亞爺,頭吾頭痕~...

引用:
原帖由 jalsen8888 於 2021-3-17 09:01 AM 發表
「國際大鱷」根本係特工
我估香港金融界都唔少呢類人.
too many

唔出奇

老美就是全球禍亂之根源, 只要老美滅國, 地球村才會獲得永久安寧! 

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]