• 瀏覽: 4,297
  • 回覆: 30
目前俄羅斯烏克蘭戰爭除時開打
中國會否同時收回台灣?美國要同時面對中俄兩條戰線
如果中果中國攻台 金仔會否起兵攻南韓? 美國要打3條戰線
如果美國在打3條戰線 伊朗會否只食花生嗎? 如果中東又開打 4條線
侵侵會沉默嗎? 第5條
第3次世界大戰開波

引用:
原帖由 bi11 於 2021-3-16 11:38 PM 發表
如果美國在打3條戰線 伊朗會否只食花生嗎? 如果中東又開打 4條線
侵侵會沉默嗎? 第5條
第3次世界大戰開波
卒之最後是只有美國內戰續打,烏俄、伊朗、朝鮮統戰及台戰都是快打快完的戰,但美國內戰就真係會打到亡國。。。
美國一亡,世界就會和平很久很久了!!!

引用:
原帖由 bi11 於 2021-3-16 11:38 PM 發表
侵侵會沉默嗎? 第5條
第3次世界大戰開波
有媒體話,烏俄開戰,
美國目標係格魯吉亞?

引用:
原帖由 秋風秋雨 於 2021-3-17 12:27 AM 發表

有媒體話,烏俄開戰,
美國目標係格魯吉亞?
格魯吉亞?

爭裏海嘅石油同天然氣?

引用:
原帖由 mickyhon 於 2021-3-16 11:46 PM 發表

卒之最後是只有美國內戰續打,烏俄、伊朗、朝鮮統戰及台戰都是快打快完的戰,但美國內戰就真係會打到亡國。。。
美國一亡,世界就會和平很久很久了!!!
如果美國唔介入 的確會好快打完

引用:
原帖由 bi11 於 2021-3-16 10:38 AM 發表
侵侵會沉默嗎? 第5條
第3次世界大戰開波
   唔好呀!我買重咗波音嘅股票,如果冇仗打咁波音啲軍火點樣去賣出去呀?

引用:
原帖由 bi11 於 2021-3-17 09:12 AM 發表

如果美國唔介入 的確會好快打完
美國介入更快打完,由其烏俄及台海戰,中俄都說過類似的話。。。
只要知道美參戰,就會將一切戰事提升至核戰地步。。。
中俄都會用核武直擊美國本土,不會讓每次戰爭都在自家門前發生的。。。
近日美國所謂定下什麼六方紅線圍中國,鮮朝及伊朗已分分亮劍了。。。
今天巳是太空武器的世代,更何況長征及東風系導彈更達到或超越10馬赫的極速。。。
今次老美只可用代理作戰,烏克蘭在沒支持下夠俄羅斯打嗎?
台灣可抵擋中共多少小時的攻勢?
北朝鮮射彈道導彈去首爾,美國真的夠膽迎戰?
伊朗已亮出數以萬計的導彈,若攻擊以色列美國真的願以死相救?

美國面對擁有核武國家是無聲出的,再難聽啲講,你有核設施佢都唔多敢講野。。。
日本仔講明2022年會將二百五十萬噸核廢水倒落西太平洋,佢老美有野講咩?
菲律賓話你美軍要留菲,可以!俾錢,美國佬咪死死氣比咗幾十億美元租金。。。

今天的老美連菲律賔都唔怕你唄!

引用:
原帖由 今生何求 於 2021-3-17 09:27 AM 發表

唔好呀!我買重咗波音嘅股票,如果冇仗打咁波音啲軍火點樣去賣出去呀?  
算吧啦,美國一參戰導彈都到咗美國本土,呢個世界嘅股票市場已經唔關老美事了!

大規模嘅戰爭可能夠嗆,局部戰爭差唔多

引用:
原帖由 mickyhon 於 2021-3-17 09:41 AM 發表

美國介入更快打完,由其烏俄及台海戰,中俄都說過類似的話。。。
只要知道美參戰,就會將一切戰事提升至核戰地步。。。
中俄都會用核武直擊美國本土,不會讓每次戰爭都在自家門前發生的。。。
近日美國所謂定下什麼六方紅線圍中國,鮮朝及伊朗已分分亮劍了。。。
今天巳是太空武器的世代,更何況長征及東風系導彈更達到或超越10馬赫的極速。。。
今次老美只可用代理作戰,烏克蘭在沒支持下夠俄羅斯打嗎?
台灣可抵擋中共 ...
現在烏軍是由一個美國中將指揮 即係美國有無介入?

引用:
原帖由 bi11 於 2021-3-17 12:09 PM 發表

現在烏軍是由一個美國中將指揮 即係美國有無介入?
看看緬甸,有無美方介入?
香港又有無美方介入?
烏克蘭依然是烏軍出戰,而且並非在俄國打,若在直接打俄國,早就受到導彈攻擊了!

引用:
原帖由 mickyhon 於 2021-3-17 12:13 PM 發表

看看緬甸,有無美方介入?
香港又有無美方介入?
烏克蘭依然是烏軍出戰,而且並非在俄國打,若在直接打俄國,早就受到導彈攻擊了!
即是美國介入唔會射導彈?

引用:
原帖由 bi11 於 2021-3-17 01:01 PM 發表

即是美國介入唔會射導彈?
烏戰用火箭巳可以了,導彈留返比老美。。。
中俄等緊美國出兵。。。

以卵擊石

俄羅斯真打,基輔重回蘇聯不遠

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]