• 瀏覽: 15,188
  • 回覆: 130
+12
奸邪妖獸不停抹黑科興,但原來枉作小人了。

冇辦法, 好多人趕住返大陸

多人打是好事
除非病到臥床
最緊要打
打邊隻無所謂

其實打針唔需要下下講顏色

肯去打, 打邊隻都好, 都算係為香港出一份力, 你好我好

社會盡快進入70,80%接種, 令疫情過去, 

而唔係成日望邊個打左出事, 或望社區疫情日日大爆發

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2021-3-16 05:54 PM 發表
政府擴大新型冠狀病毒疫苗接種計劃的覆蓋範圍至超過550萬人,今早9時起可以預約打針,預約接種復必泰疫苗一度需要等候約半小時。截至10時半左右,港島區數個接種復必泰疫苗中心的預約較多,其中位於養和醫院的社區疫苗接種中心周五起未來18日的名額全數爆滿。 至於科興疫苗,有18間社區接種中心於未來14日的預約都爆滿,包括位於西營盤、西灣河、中九龍、油麻地、北大嶼山、粉嶺、馬鞍山、天水圍等。

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1580832_1_L_20210316114944.jpg
咁多間傳媒都吹唔起復必泰...

引用:
原帖由 christ201430 於 2021-3-16 06:07 PM 發表
多人打是好事
除非病到臥床
最緊要打
打邊隻無所謂

港奸電台作到市民紛紛換畫

Biontech 爆滿未?

引用:
原帖由 christ201430 於 2021-3-16 06:07 PM 發表
多人打是好事
除非病到臥床
最緊要打
打邊隻無所謂
其實健康正常嘅人我就認為打邊隻疫苗都唔會有好大問題,基本上都只會係啲比較輕微嘅副作用。
所以,年輕無乜特別病患嘅人,應該要去打疫苗,多人打自然疫情就好容易消退。反而,有健康問題嘅人就應該避免打住,應該由其他健康嘅人去保護呢啲有長期病患嘅人。

引用:
原帖由 天恩圓夢 於 2021-3-16 06:08 PM 發表

黃人鐘意攬炒, 無正常人既思維...

不過攬炒又分水人做定自己做, 所以做咩都唔齊心...

多d人打,群體免疫,利大于弊
問個個茶餐廳啊姐都識。。

科興"被黃黑屈""屎"左咁多人仍然贏甩好多條街,黃黑seafood玻璃心眼鏡碎一地

陳局長尋日話如少人打針可能就收緊限聚措施,恐嚇市民。

引用:
原帖由 天恩圓夢 於 2021-3-16 06:08 PM 發表

你錯啦。。。打飛機都要講顏色。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]