• 瀏覽: 660
  • 回覆: 13
+5
港府擴大優先接種組別「谷數」。今日疫苗網上預約⋯

香港有幾百萬愛國愛港人士,點解咁少人支持科興疫苗

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/7-人接種科興疫苗亡-大量預約時段無人問津-063924066.html

班友去曬私人醫生度打。有得選當然好過系中心打啦。點都有個醫生問下。。連登都發文話幾區私人醫生都滿曬。約唔到

3萬忠誠勇毅 保護香港咁辛苦 請盡快打科興

又唱衰大陸疫苗? 咁又有幾多人打英美疫苗呢?

又畀我估到係東方

但上網睇預約都排到好後

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-3-16 05:20 PM 發表
班友去曬私人醫生度打。有得選當然好過系中心打啦。點都有個醫生問下。。連登都發文話幾區私人醫生都滿曬。約唔到
原來實情係咁既

睇琴晚TVB疫苗特輯,呢班嘉賓先係專家,好中肯,袁狗之流真係行埋一邊。

引用:
原帖由 眼訓到喊 於 2021-3-16 05:21 PM 發表
使L你講咩? 人地最早打冇人有事, 你唔知咩? 哦, 毒果冇報黃畜就去邊度痾屎都唔識架喇.

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-3-16 05:33 PM 發表

原來實情係咁既
各區無曬位

“截至早上9時許,科興疫苗預約現大量名額可預約,8間中心全亮起「綠燈」”

9點先開始, 所以話, 反中既都係白痴...

但係失約市民又唔係轉打BioNtech噃, 即是打針計劃受到重創啦;難怪, 笑恥急了~

引用:
原帖由 眼訓到喊 於 2021-3-16 05:21 PM 發表
3萬個己經效忠中華人民共和國的香港警察,支持!

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-3-16 05:39 PM 發表

各區無曬位
9點先開始,9點睇梗係多“綠燈”...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]