• 瀏覽: 1,168
  • 回覆: 14
+2
【疫苗接種/BioNTech復必泰/科興】政府今日(15日)宣布擴大新冠疫苗接種優先群組範圍,並增加兩個組別,30至59歲人士、在香港以外就讀的16歲或

知唔知點解咁多科興新聞?
因為冇人打優必die囉

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/599 ... utm_medium=referral

全世界都爭住打針
係香港人唔想打
唔打針之後中佐
就唔好入醫院醫就得

D黃蛙係咁講科興,但伏必中又冇人打。

引用:
原帖由 shellshell 於 2021-3-16 12:02 PM 發表
D黃蛙係咁講科興,但伏必中又冇人打。
噉咪唔會有死亡事件囉

引用:
原帖由 superplx 於 2021-3-16 10:44 AM 發表
全世界都爭住打針
係香港人唔想打
唔打針之後中佐
就唔好入醫院醫就得
怕咗的黑醫生曱甴暗中下黑手,唔怕就怪,政府應該重示有黑醫曱甴下毒手的可能

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-3-16 10:17 AM 發表
【疫苗接種/BioNTech復必泰/科興】政府今日(15日)宣布擴大新冠疫苗接種優先群組範圍,並增加兩個組別,30至59歲人士、在香港以外就讀的16歲或

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210315/448270449806151680278305.jpeg/iasBVUtGPYVl0Smgdl1Qo5Ug8YwswAR3uCcKBbgnCgU ...
手足講到咁鬼勁,又話咩95%保護率。
點解唔打啊?

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-3-17 01:20 AM 發表
各位愛國同胞,請支持科興
你打咗未呀_

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-3-17 05:44 發表

點解警長都唔拉大隊 
帶忠誠勇毅打 佢地係高危人士
佢哋打咗都唔會話比你聽啦。

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-3-17 06:19 發表

忠誠勇毅要拉大隊先鼓勵到市民接種
市民不嬲跟後面架嘛
打疫苗係保護自己屋企人,朋友同同事以免中伏。

其實打什麼疫苗不重要,最緊要係安全,打前要認清自已是否正常,即係有沒有“三高”丶慢性病人丶食物葯物過敏反應等病史。如果你係正常人一個咁就放心接種疫苗注射,我以通過私家醫生打咗科興,不必問為什麼選擇打科興,自己明白就OK。不要聽毒媒曱甴講太多胡亂言語,自已有主見分析,全球打疫苗已經有幾個月了,那種疫苗最安全,自己心中應該明白,零下70度而解凍再用的我就好驚,唔敢打,至於打那種自己有腦考慮,擔心就最好問下有良心熟悉的醫生,現今最擔心的唔係疫苗而係擔心黑醫暗中下黑手,因為現今黑醫太多而且無哂醫德和醫生道德底線,黑醫為咗政治目的和利益暗中下毒手是最擔心的,希望廣大民眾留意鑑察

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]