• 瀏覽: 2,891
  • 回覆: 46
""前中大學生會會長周竪峰。周竪峰昨日(15日)晚上8時許在該店進行結婚派對""

當初黑暴最鐘意搞人婚禮
呢獲真係現眼報了, 偷雞搞寒酸婚禮, 成班警察來幫佢充生場面,
賓客主家人人做多5,000人情, 真係值得紀念既婚禮

手足篤灰

引用:
原帖由 nlnl2020 於 2021-3-16 08:31 AM 發表
昨日(15日)晚上10時半,有灣仔市民向警方舉報,懷疑有食肆於晚上10時後仍違規營業,且逾30人聚集在灣仔交加里7號永成

灣仔餐廳違規營業遭舉報 28人收告票店東被捕

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210316/bkn-20210316003010555-0316_00822_001.html

更多勁爆猛料,請下載《東網》APP:
http://bit.ly/2w9ebqD ...
比完人情,仲要比多5000政府

黃店,爽,罰多D

Wow, so sorry for the late closing. Everybody HK$5000

蠢撚笨柒的 黃色經濟圈 曱甴派對,違法達義, 結果最低消費每位 $5000。

一定係又俾人篤啦!狗咬狗!

警方無意破門入內,雙方一度對峙逾4小時後,警員終進入店內發告票。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-3-16 08:42 AM 發表
香港疫情反覆不定,一直做不到「清零」,不能只斥責政府抗疫失職,奸邪妖獸拖後腿都有部分責任。
係真係好多唔會同你政府合作.
所以我唔怪政府用強權迫市民合作.

講真一日唔青零. 市民生活都唔可以回復返以前咁.
仲有其他國家呢? 仍然會不停輸入個案.你點阻止!?

拉得好

引用:
原帖由 曹三豐 於 2021-3-16 09:31 AM 發表
警方無意破門入內,雙方一度對峙逾4小時後,警員終進入店內發告票。

要告埋阻差辦公, 黃狗黃店要有咁盡玩咁盡

點解有啲人口講民主自由,原來係唔需要守法呀?

引用:
原帖由 達維 於 2021-3-16 08:55 AM 發表
黃到黑的食店,經常經過但沒幫襯過,前一手是法國餐
前一手好食,但搬咗~呢手係黑暴前食過,搵笨,難食~大x 樂扒質數,收人幾舊水~

引用:
原帖由 frankie_123. 於 2021-3-16 10:11 AM 發表
點解有啲人口講民主自由,原來係唔需要守法呀?
佢地口中既自由係佢地自由做咩都得~

點解唔破門放催淚彈?可以焗死甲甴害蟲

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]